Hrvatska ne želi blokirati nacizam Srbije: Izjavama o Srebrenici, Vukovaru, prijetnjom likvidacije Kajkića Srbija pokazala krvoločnost vlasti kao i ‘devedesetih’!

0
6630

Međunarodni sud pravde i Međunarodni sud za zločine u bivšoj Jugoslaviji okarakterizirali su genocidom zločine vojske bosanskih Srba koja je u srpnju 1995. ubila više od 8000 bošnjačkih dječaka i muškaraca nakon okupacije te UN-ove zaštićene zone na istoku BiH. Brnabić je u intervjuu Deutsche Welleu rekla da je to bio “gnusan zločin”, ali ne i genocid. “Ne, ne mislim da je strašni masakr u Srebrenici bio genocid. To je bio gnusan zločin. Ratni zločin”, izjavila je srbijanska premijerka prenosi Večernji list.

Srbijanski šef diplomacije Ivica Dačić ocijenio je da hrvatski državni vrh šutnjom o slici izloženoj u Saboru koja prikazuje francuskog vojnika Jean-Michela Nicoliera s HOS-ovom oznakom na kojoj je natpis “Za dom spremni”, pokazuje da se ta slika našla u hrvatskom parlamentu “s odobravanjem vladajuće elite”, prenosi danas beogradski tisak.

“Dočekali smo da se zloglasni slogan poslije Jasenovca nađe usred hrvatske skupštine, koja je jedna od metafora vlasti svake države. Ako za dužnosnike u Zagrebu to nije problem, onda je jasno da se ta slika u Saboru našla s odobravanjem vladajuće elite koja se uporno trudi da rehabilitira ustaštvo”, izajvio je Dačić za “Večernje novosti”, komentirajući izložbu u hrvatskom Saboru, uoči Dana sjećanja u Vukovaru.

Proeuropska Srbija koja ima gay premijera i gay predsjednika prema spolnoj orijentaciji pokazala je da gay nije ništa bolje od straight u Srbiji. Još uvijek Smrdija tvrdi da dokazani genocid u Srebrenici nije genocid. EU i SAD-e ne razmišljaju ukloniti iz veleposlanstva  u Srbiji svoje ljude zbog te izjave. Nakon takve nacističke izjave Brnabić  javio se i debeli nacist Dačić kojem kao bliskom suradniku ratnog zločinca S. Miloševića smeta slika zvjerski ubijenog Francuza na Ovčari sa oznakama HOS-a. Javio se srpski nacist u zemlji rehabilitiranog ratnog zločinca Mihailovića soliti pamet o oznakama HOS-a. I to dan prije godišnjice velike tragedije u Vukovaru.

Velike sile SAD i Rusija pokazale su i ovoga puta da su samo velike po broju nuklearnih bojevih glava, u glavama političara i diplomata to su zemlje sa puno budala i farizeja u politici. Tek mlako je odgovorio SAD da se u Srebrenici dogodio genocid. Posljedica za Srbiju nema.

Rusija šuti jer računa na Smrdiju politički i time pokazuje sav jad farizejske politike. EU je još jednom pokazala da prešutno podržava srpske manijake na vlasti, koji bi bili isti u ratu kao i S.Milošević, što u prijevodu znači zvijeri. Ako ovim hoštaplerima dodamo i novinarske hoštaplere u Jutarnjem listu koji očito rade za srpske i EU naručioce, a opet žele umanjiti genocidnost srpske koljačke vojske te žele ukinuti “kolonu sjećanja” , što je pokušaj prikrivanja srpskih klanja, Srbi su i danas krvoločni kao i 1991 godine, kao i 1941-1945 godine, kao 1918. godine, baš kao i u Balkanskim ratovima…a sve se to događa zaslugom EU moćnika.

jutarnji

Vučić, Dačić, Vulin, Brnabić je ekipa srpskih nacista sa vampirskim očnjacima željna tuđe krvi. Njihova veza u Hrvatskoj je Milorad Pupovac. U BiH je Milorad Dodik. Naša vlast sa vragom tikve sadi. I time je ugrozila nacionalnu sigurnost, umjesto da otjera njihovog veleposlanika i blokira njihova poglavlja pristupa EU ona im drži ljestve. Poglavito nakon slučaja u  kojem su prijetili likvidacijom policijskom službeniku zbog istraživanja zločina na Ovčari. Naša vlada je svojim potezima stala uz srpske zločince, a njihovo pijun Pupovac nije zatražio ispriku za ponašanje njihove policije i tajnih službi u svezi slučaja Kajkić.

I.D.

HOP