Pupovac: ‘Oni su svi naši i onaj tko priječi da budu svi naši, taj je loš gospodar’,-naši su i oni koji su pjevali klat ćemo Hrvate?!

0
13609

Pupovac je zajedno s predsjednicom udruge “Protiv zaborava” Maricom Šeatović bacio vijenac u Dunav i tako odao počast nedužnim vukovarskim žrtvama. Na obalu Dunava došao je u pratnji policije. Pupovac je zatim posjetio Memorijalno groblje gdje je položio vijenac, a dio branitelja i građana mu je okrenuo leđa, javlja N1.

Za Pupovca bi ‘Milorad Plenković ‘ sve učinio. Tako mu je osigurao i jako policijsko osiguranje. Za istražitelja Ovčare N. Kajkića “osigurao je” nesmetano davljenje srpskih tajnih službi na samoj granici sa Hrvatskom, a do danas to nije neki naročiti događaj za našu diplomaciju, koju predvodi junkerova sluškinja Pejčinović i nekadašnja savjetnica vlade Srbije.

“Došao sam zbog toga da mi se ne dogodi ono što mi se dogodilo prethodna dva puta, a to je da nemam priliku da na osnovi najdubljeg moralnog osjećaja poštivanja žrtava mogu položiti vijence”, rekao je.

Evo ga opet, ugrožen jer mu nisu dali da stavi svoj vijenac sa srpskom zastavom žrtvama srpskog zla. Ne može ljepše. Srpske crkve nije bilo. 

cetnici

Kako vidimo na slici nitko ga nije šutno nogom u guzicu kada je bacao vijenac sa oznakama Srbije u Dunav. Kome je on zapravo bacio vijenac nikome nije jasno…

‘Oni su svi naši i onaj tko priječi da budu svi naši, taj je loš gospodar i s lošim namjerama i pameću”, poručio je dodajući kako mu je jasno da niti će svi Srbi razumjeti današnji njegov dolazak u Vukovar niti će svi Hrvati prihvatiti poruke koje šalje.

Svi su naši, pa i oni koji su pjevali ‘Slobo šalji salate klat ćemo Hrvate’. Genijalna poruka najpoznatije političke kurve u nas. Što je trabunjao u Vukovaru zna samo njegov izdanak kumrovečke škole kojima je predavao kumrovečku filozofiju nauka. Što drugo očekivati od nekadašnjeg tramvajca i kumrovečkog profesora?

Ratni zločinac Goran Hadžić i Vojislav Stanimirović

Tko je on da mjeri pamet i gospodare? Šizofreno ponašanje očito uzima svoj danak.

Kraj njega nisu bili najbliži suradnici iz stranke ratnog zločinca Gorana Hadžića, danas njegove stranke; bivši terorista Branko Jovičić ( gađao topovima Karlovac-danas alfa i omega Sisačko Moslavačke županije), nije bio niti Stanimirović pa ni Čurčić ( glavne face Vukovarsko Srijemske županije, teroristi u ratu, jedan čak svjedok ubojstava na Ovčari) ,a nije bilo niti poglavara srpske crkve koji baštini četništvo. Prema tome ova gesta Milokrada 27 godina nakon rata ne pokazuje njegovu humanost već paniku da će uskoro biti maknut sa političke scene ako nastavi provocirati  Hrvate. 

Ovo je dan pada Pupovca, jer srpski krvoloci u Srbiji i u izbornoj bazi Vrginmost-Vojnić ovo mu neće oprostiti. Tamo je četnike gurnuo u vlast, a sada glumi mirotvorca. Uskoro će biti oni uklonjeni ili će oni ukloniti njega…pa kada tome dodamo Tesla banku i ogromne novce oko njega, od kojih Srbi nemaju ništa, stvar će biti još zanimljivija za njega. On se mora odreći njih, koji ga zapravo  drže na površini.

pupovac-i-brat

Dok njemu policija nudi zaštitu kao predsjedniku SAD-a, na drugoj strani naša vlast je u panici da li će branitelj D. Keleminec napraviti incident.

keleminec 1

Obilaze me HDZ-ovi emisari i paze što radim i govorim. Jedan od njih blizak ministru Božinoviću molio me da dođem sa kravatom i budem dostojanstven u Vukovaru. Djeluju kao mala djeca dok podilaze Pupovcu.

Ne vidim kakvo je dostojanstvo gledati ponižavanje branitelja i policajca Kajkića, istražitelja Ovčare da bi štitili SDSS. Mora li i on doći sa kravatom po uputi HDZ-a, a oni će vjerojatno doći sa crvenim karanfilima na reveru?

To će nas spasiti, moja kravata? Prosvjed u Vukovaru prije mjesec dana pokazao je da mnogi koji nose kravate ne rade svoj posao i nikome nije previše stalo, a oni koji rade svoj posao oko Ovčare su suspendirani u trenutku kada se saznaje da je dožupan iz SDSS-a koji nosi kravatu bio svjedok zvjerstava na Ovčari! I nakon svega Pupovac dolazi u Vukovar po zaštitom policije jer vjerojatno uvijek nosi kravatu, a mene koji se borim protiv njega smatraju problemom- komentirao je za naš portal Keleminec kradezeovsko ponašanje.

HOP