Lopovi Antife, IDS-ovi progone fašiste, ustaše ali im ne smetaju na Mussolinijevom grobu u Italiji!

0
5201

Ovako je orkestar za skretanje pozornosti sa pljačke Uljanika krenuo u svoj boj sa “ustašama”;

Diljem Hrvatske nailazi se na kukaste križeve i ustaško “U”, pozdrav “Za dom spremni” i njegovu skraćenicu “ZDS” te kukaste križeve. Ova se obilježja ističu i uz komentare na internetskim portalima i na društvenim mrežama koji vrijeđaju i ponižavaju pa i potiču na mržnju prema Romima, Srbima, Židovima i drugima”, navodi pučka pravobraniteljica u objavljenom dokumentu.

FB_IMG_1542743942493

Ovo ona ne vidi jer je država dozvolila jačanje četništva…Dokaz je slučaj Dragić u Gvozdu. Njega je napadao lokalni četnik, tukao, prijetio i suđenje se ponavlja. Prijetnje maloljetnoj djeci Dragićevih nikoga ne zanimaju previše jer je to Srbin koji poštuje zemlju. Zbog Pupovca se digla cijela frka na Dolcu jer on okruženi srpskim teroristima je poželjan u zemlji.

IMG-4ea3ce5677e82391d29af26d791c2254-V

Ovo U je napisao opet Srbin. Pupovac se ne buni zbog toga, a policija ne reagira. I taj mrzi Hrvatsku. Zaštićen je.  U prijevod onaj koji mrzi Hrvatsku zaštićen je od institucija i može pisati što želi.

IDS je održao konferenciju za tisak u svezi porasta ustaštva u Hrvatskoj. To što je upropastio Istru, Uljanik, obalu prodao Hypo banci pokrio je borbom protiv ustaša. Znači uništiš dio Hrvatske i dobijaš zaštitu vlasti? 

ids 3

ids 2ids 1

1941. godine SPC izmišlja genocid u Jasenovcu nad Srbima od 300 000 ubijenih , taj podatak je bio opravdanje genocida nad Hrvatima 1945. godine i pljačka privatne imovine. Danas pljačku Istre IDS pravda borbom protiv ustaša! Nije li to isti poznati obrazac? 

Zašto se javila pučka pravobraniteljica baš sada? Nije reagirala na zlostavljanje hrvatskog građanina na srpskom graničnom prijelazu N. Kajkića. Ali se brine zbog porasta ustaštva. O kakvoj NOB-i ona govori ako je činjenica da je 3. ukrajinski front oslobodio Beograd a ne NOB, dok su članovi NOB-a napravili genocid nad Hrvatima? 

jakovčić

Kakve veze imaju ustaše sa  propašću Uljanika. Uljanik su upropastili neokomunisti. Pokrali su ga kao i cijelu zemlju

jakovčićć

 

Kada već pučka o Ustašama, koji su došli iz fašističke Italije 1941., dajemo na uvid stranicu o  memorijalnom mjestu za obožavatelje Mussolinija, na groblju u njegovom rodnom mjestu pokrajine Emilie-Romagne. U Italiji postoji veliki spomenik vođi fašizma i nitko tome ne pridaje značaj. Simboli i slike iz toga vremena nalaze se i na nogometnom stadionu Lazio. I nitko od Srba zbog toga ne progoni Talijane. Niti itko iz svijeta. U Hrvatskoj separatisti i lopovi iz Istre prozivaju ustaše jer su vidjeli U na stupu ili zgradi?

https://www.tracesofwar.com/sights/7660/Memorial-Tomb-Benito-Mussolini.htm?fbclid=IwAR0BaavLRm7MwkeMGHWjmWxWa1FgGGNgYXaWyq4NB3U12RW57nqjQF0aMRs

Mussolini je prvo bio komunjara, pa je poslije stvorio pokret sličan komunističkom. Fašizam. Kult ličnosti koji treba zamijeniti Boga.

HOP