Četnička linija: Miodrag Linta preko Bore Rkmana kontrolira i zapovijeda s M. Pupovcem

0
7980

Nakon naših tekstova u kojima analiziramo izjave M. Linte, Vučićevog čovjeka u Beogradu koji je zadužen za kontrolu Srba u  nekadašnjoj tzv.  Krajini, javio nam se nekadašnji  visoki izvor u SDSS-u i odlučio progovoriti kako funkcionira teroristička stranka, koju je osnovao Goran Hadžić, ratni zločinac,  danas njome rukovodi M. Pupovac.

– Boro Rkman i Miodrag Linta su kumovi. Rkman je povezan sa srpskim državnim službama bezbjednosti (sigurnosti). Isti je slučaj i sa Lintom. One pročetničke linije idu preko crkve. Često ćete vidjeti Rkmana kako je u društvu srpskih svećenika. Oni su četnički nastrojeni, dok su ova dvojica više velikosrpski. Nitko nikada od njih nije prestao razmišljati o Krajini. Sada to žele ostvariti  na drugi način.

Imaju strašnu mrežu i novac kojim potplaćuju ekstremiste. Jedan je došao nedavno u Vrginmost, obnovio je kuću, kupio auto, te sad djeluje na terenu. Prije rata nije imao nit za cigarete. Tako su unovačili i onog Busića o kojem ste pisali. Uglavnom su to kriminalci ili osobe sumnjive ratne prošlosti.

Screenshot_2018-09-28-21-25-31

Na slici zločinci Đuro Škaljac, osnivač logora smrti u Vojniću i njegov kum zapovjednik logora smrti zajedno sa M. Lintom.

logor

miodrag-linta-i-milorad-pupovac-300x204

Na slici Linta, Pupovac i nekadašnji terorista B. Jovičić glavni čovjek u Sisačko-moslavačkoj županiji za SDSS.

(Ova ekipa kriminalaca i terorista dana raspravlja o pozdravu “za dom spremni” i širi četništvo po Hrvatskoj!)

Načelnika u općini Gvozd drže preko njegove djevojke u Srbiji. I naravno preko prošlosti njegove obitelji koja je pakirala municiju u jutetne vreće i prodavala muslimanima. U toj ekipi su u Beogradu Tošo Pajić, Đuro Škaljac, Šapić. Svi oni pritišću Pupovca, ovaj im izvuče novce od hrvatske vlade, a oni to koriste za svoje ciljeve. – rekao nam je sada već bivši član SDSS-a.

četnička omladina1

Dolazak Šapića u Vrginmost, dočekao ga Vlado Gabrić

Uz ove činjenice treba reći da je Boro Rkman bio u ratu srpski ekstremist koji je zaslužan za širenje mržnje prema Hrvatima, a u miru Sisačko-moslavački dožupan. Iako ne živi u toj županiji, već u Vukovaru, na osnovu rodnog sela kandidirao se u ovoj županiji.

Linta je dočekao A. Vučiča u Vrginmostu za vrijeme posjete srbijanskog predsjednika Hrvatskoj i dobro se narugao predsjednici i premijeru svojim dolaskom iz Beograda. Redovito naziva Hrvatsku genocidnom i ustaškom. Optužuje Hrvatsku za etničko čišćenje Srba, što podržava kao činjenicu i saborski zastupnik Pernar, Pusići i slični…Naravno da je to laž.

progla

Kao što preko ove bagre u hrvatskoj kontroliraju Srbe da ne progovore. Tako to čine i u Srbiji kontrolom pobjeglih Srba. Srbe su morali natjerati u bijeg jer je bilo previše svjedoka njihovih zločina. Sav taj užas opisao je i nekadašnji rukovodioc u Krajini Mile Dakić u svojoj knjizi. O tome naši povjesničari nemaju pojma. 

HOP