Hussain Al Jassmi na Božićn koncertu u Vatikanu

0
3047

Izdvajamo ludosti EU pijanaca i luđaka na području Europe, koja je postala bojišnica još većih muslimanskih luđaka tzv. migranata;

junker dd

macron

 

Muslimanski nasrtaji  na robne kuće u Dortmundu. Obrazloženje da Bozić i Bozićni simboli nemaju nikakve veze sa Islamom, pa trgaju kršćanskim simbolima. Njemci s pruže  utočište, a migranti ruše sve pred sobom.

“Još niti jedan političar koji je činom potpisa Marakeškog pakta počinio veleizdaju, nije objasnio zašto je potrebna tolika zaštita Božićnih sajmova u Europi, a busaju se u prsa da su migracije kulturno obogaćenje i da migracije doprinose razvoju društva u svakom smislu.”

“Po prvi puta u povijesti će sutra na Božićnom koncertu u Vatikanu pjevati Arap, Hussain Al Jassmi, inače član žirija arapskog “X faktora”.

Naš komentar: hoće li pjevati “al-fatihu” ili “narodi nam se Kralj nebeski?

PS: dotični je musliman, da odmah bude jasno, rođen u Emiratima od majke Egipćanke, i na bliskom istoku poznat je kao “muslim heroe”!!

Naš komentar: hoće li pjevati “al-fatihu” ili “narodi nam se Kralj nebeski?

PS: dotični je musliman, da odmah bude jasno, rođen u Emiratima od majke Egipćanke, i na bliskom istoku poznat je kao “muslim heroe”!!

FB_IMG_1544566159982

FB_IMG_1542788656124

“Njemački “Bundestag” (parlament) izglasao je novi zakon. Od sada je moguć upis trećeg spola u rodni list. Uz muško i žensko, treći spol se zove DIVERS.

Naš komentar: uskoro u Hrvatskoj, samo što je kod nas postala moda izglašavanje i bez saborske rasprave.
Uostalom, niste valjda zaboravili da je ratificirana Istanbulska konvencija, a koja je iznad Ustava?”

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=687946338266223&id=153126645081531

“U Velikoj Britaniji u tijeku je suđenje jednom Britancu koji je organizirao prosvjed protiv “muslimanskih grupnih silovatelja”.

 

Poznato je naime da u V. Britaniji postoje organizirane bande migranata islamske vjeroispovjesti koje siluju Britanke.

Britanac je priveden i optužen za širenje govora mržnje i rasizam.
Silovatelje je nazvao životinjama i monstrumima.
Zbog tih riječi mogao bi dobiti do sedam godina zatvora.”

U gradu Augsburgu u Bavarskoj je 15-to godišnja učenica serijski silovana u domu za izbjeglice od strane pet Afganistanaca. I ovo silovanje ide na račun Angele Merkel, kao i tisuće dosadašnjih silovanja u Njemačkoj.

Na Božićnom sajmu u Strasbourgu narod pjeva pod jelkom pa domicilni islamski inžinjeri to riješili masovnom likvidacijom.

Potpuno je blokirana zgrada Europskog parlamenta.

Šuica: Nitko ne može izaći, mi smo na sigurnom u Parlamentu.

Pa što zastupnike ne puste među terorističku nejač kojoj je EP omogućio ulaz u EU, da se druže s inžinjerima i požele im dobrodošlicu domjenkom a la Marrakesh?! 🤔-komentar na društvenim mrežama.

“Od 1.300.000 potražioca azila u Njemačkoj koji su registrirati od 2015. godine, samo 17% je pohađalo visoke i više škole. Većina migranata nije nikada pohađala srednju školu. Liječnika i inženjera imamo manje od 2%. Najobrazovaniji migranti dolaze iz Sirije, međutim u Njemačkoj vrlo teško dolaze do posla. Samo 15% Sirijaca je pronašlo posao u Njemačkoj, dok 85% ovisi o socijalnoj pomoći.

I pored velikog napora, integracija u Njemačkoj ide vrlo teško. Uloženo je mnogo novaca u raznorazne programe, ali su rezultati vrlo slabi.

20% migranta radi vrlo slabo plaćene poslove čišćenja i u restoranima, a od kojih nije moguće normalno živjeti. Radi se o poslovima koji nisu dovoljno plaćeni i koji ne odgovaraju potražnji radne snage u Njemačkoj.”

“I dok Bruxelles i dalje uporno insistira na provedbi mjera štednje, rezanja javne potrošnje, smanjenju mirovina i plaća, časopis Histoire et Société otkriva da je tajne fiskalne sporazume između Luksemburga i stotina kompanija, prikrivao aktualni predsjednik Europske komisije Jean-Claude Juncker, kako bi potonje uštedjele milijarde eura poreza.”

HOP