U Hrvatsku ušli srpski teroristi i bezbednjaci širiti četništvo, dok država progoni Kajkića!

0
6030

Tribina održana u okviru 7 kongresa Privrednikovih stipendista i srpske omladine napravila je kaos u Zagrebu.  Četnik Linta  (Došao iz Srbije) na tribini u Zagrebu rekao je da se hrvatski narod nije suočio sa svojom ustaškom prošlošću ( Srbi slave zločinca Mihailovića) .

Srpski Privrednik kao institucija u Hrvatskoj premrežen je bivšim srpskim bezbednjacima i teroristima SAO Krajine. To blentavcima u našim službama ne smeta. Vlasti u hrvatskoj dozvolile su nekakvo srpsko privredno društvo koje širi u svojim redovima četništvo pa nije niti čudo da je iz Beograda došao glavni četnik, vlah Miodrag Linta srati po Hrvatima usred Zagreba. Njemu nije zabranjen ulaz u Hrvatsku kao gay ministru obrane republike Smrdije Vulinu.

vulin

On bez problema obilazi svoje četnike na terenu i četničku crkvu prepunu srpskih terorista, pa čak svrati i u Zagreb izvrijeđati sve Hrvate. Sa njime je došao i Mile Šapić , bezbednjak za vrijeme rata koji je mučio i ispitivao Hrvate. To govno je bilo u glavnom štabu terorističke vojske na Banovini sa Milom Novakovićem i Čedom Bulatom ( poznat po potpisivanju kapitulacije pred generalom Stipetićem). Danas se šeta sa ekstremnim četnikom Lintom, te nas u našoj zemlji optužuju i pljuju, dok ova kretenska vlast želi zatvoriti branitelja D. Keleminca.

Šapić je označen na fotografiji sa Lintom. Linta u Beogradu je dio zločinačke organizacije kojom upravljaju četnički teroristi pod palicom zločinca Đure Škaljca poznatog po silovanjima muslimanki i ubijanjima u logoru Vojnić.

Šapić, Šaula, poznati teroristički banditi SAO Krajine članovi su srpskog društva Privrednik koje harači po našoj zemlji kao i Milokrad Pupovac.

Linta i Šapić obišli su svoje ekstremiste i crkvene četnike na Banovini i Kordunu, te zahtjevali od pobjeglih četnika da predaju svoju zemlju srpskoj četničkoj crkvi. Hrvate su optužili ovi zlotvori da su pokrali srpsku zemlju…može li luđe?

HOP