Vatikansko svećenstvo nagovara Hrvate da se pomire sa SRBIMA i srpskom crkvom u kojoj su glavni srpski teroristi!

0
13976

“ Danas stojimo u blizini granice katoličkih i pravoslavnih kršćana. Braćo, uistinu ste kroz prošla vremena kao kršćani, bili jako, jako daleko. Znajte. Svaka izgubljena minuta u traženju mira prerasta u mržnju. Došlo je vrijeme da podvučete crtu. Pođite se konačno približavati jedni drugima po Krvi Kristovoj koja je prolivena za sve ljude a posebno za nas kršćane. Mi kršćani, ponosimo se križem Kristovim. Ako je Krist nevin ubijen i bio spreman sa križa „ubiti neprijateljstvo i mržnju u sebi prema svojim ubojicama“, pa zašto i mi ne bismo konačno započeli taj put ubijanja mržnje. Mi koji smo bliže križu, pozvani smo u ime Krista miriti ljude. Mir nam neće doći sam s neba ako ga ne budemo širili mi ovdje na zemlji. Nemir će nam razoriti duše, obitelji i narode. Razorimo i mi poput Krista neprijateljstvo u svojoj duši i svome srcu. Krv žrtava svih ratova, ne kriči za osvetom nego za pomirenjem i posvetom. – lijepo  je govori   biskup Egidije Živković  u našim medijima koji se silno trude objasniti što nam je činiti u budućnosti. Naravno mediji pod srpskom šapom,  kao Večernji list.

Koliko je ova teza kršćanska toliko je i opasna ako u obje crkve ne postoje iste namjere.

Vatikan traga za tim pomirenjem, ali u srpskoj crkvi tog pomirenja nema. Zbog toga su ove riječi opasne .

Srpska crkva otvoreno laže da je u Jasenovcu ubijeno 750 000 Srba! To čak i falsifikatori sa spomen  područja Jasenovca tvrde da je to laž.

Srpska crkva laže da je blaženi A.Stepinac  bio suradnik i zločinac iz ustaškog režima. Monstruoznije laži od nema. Osoba koja je spasila mnoge židove i pravoslavce za ove lažljivce je zločinac. U vrijeme Stepinca sam Papa je znatno manje učinio za Europljane nego što je pravednik Stepinac činio u NDH-a.

Srpska crkva je proglasila svetim svećenika Velimirovića, koji je zastupao rasne zakone, progon židova i za to dobio oreden od Hitlera. Kako sad takva crkva može raspravljati o Stepincu?

I kad biskup Živković kaže u svojoj propovijedi da se okrenemo budućnosti niti ne sluti što govori;

“Imam ja mnogo toga poručiti i političarima, ali bih radije o tome drugi put, ne baš na sam Božić. Ali mogu i sada poručiti političarima i u Zagrebu i u Beogradu – čini mi se da nas opet želite zavaditi. Učinili ste to 1991. godine, a imam osjećaj da sad opet želite isto to učiniti. I pozivam vas, u ime mira, da to ne činite”, izjavio je srpski  episkop Gerasim …

A što čini isti taj Gerasim na terenu?

Iz BiH dovlači svećenički kadar zadojen četništvom u Hrvatsku, gdje oni šire četništvo na terenu. U tome prednjače monasi. Takve obilaze po Hrvatskoj  politički četnici Miodrag Linta, Milorad Dodik, Vulin. Pa što to govori Gerasim, ako radi suptotno i tako nas obmanjuje, a Vatikan širi lažnu kofeziju vjere…

Nisu bitnije riječi od djela. Vatikan nam opet nudi suradnju sa onima koji nas iskonski mrze i sa vjerom nemaju ništa. Crnogorski svećenici puno su hrabrije objasnili što je srpska crkva-okvir terorističke organizacije.

S kime nas to miri vatikanski biskup Živković? Zapravo širi zabludu iz koje može izaći novi pokolj Hrvata.  Tako smo u “miru” sa Srbima živjeli u Jugoslaviji, pa su na kraju oni napravili pokolj.

gerasim

Gerasimov vozač je bio godinama poslije rata Nikola Malobabić, srpski terorist, blizak šefu obavještajnog miljea i zločincu F. Simatoviću. U ratu baš je taj mali gad bio zadužen za odgonetavanje srpskih šifriranih poruka, znači prenosio je strogo povjerljive poruke srpske vojne komande. Danas ga Gerasim drži kao svećenika u Korenici, gdje je pokrenuta cijela pobuna srpskih bandita protiv Hrvatske! Sa takvima bi biskup Živković gradio suradnju? 

nikola malobabič

Nikola Malobabić, srpski bandit trebao bi biti u Vrginmostu glavni srpski svećenik, čitaj četnički obavještajac kada se izgradi pravoslavni hram sličan onom svetom Savi u Beogradu. Sve ove informacije prolaze kraj vatikanskog svećenstva i naših službi kao kroz sir. Malobabić je rođak ratnog zločinca Đure Škaljca koji se u ratu bavio klanjima i silovanjima. 

HOP