Otkrivamo cinkatore srpskih službi na terenu

0
12322

Na terenu općine Gvozd najjači su aktivni ostaci četničkog pokreta o kojem smo pisali.

received_365265344236678

Srpski bezbednjak šeta po Hrvatskoj.

Vlast drži pupovčev SDSS naslonjen na srpske teroriste i zločince u Beogradu Đuru Škaljca, Miodraga Lintu,  Milu Šapića i ostale srpske bandite koji rade za sigurnosne službe.

Nedavno su banditi Šapić ( srpski bezbednjak iz rata koji ispitivao zarobljenike) i Linta obilazili svoje ekstremiste na terenu, od  Vrginmosta do Karlovca, Hrvatsku pljuvali kao ustašku zemlju, fašističku u kojoj Srbi loše žive.

Naše nesposobne službe na to nisu reagirale a kontrolirani mediji od Srba nisu objavili taj skandal. Usred Zagreba bandit Linta nas je okrivio za rat, ali policija je  uvijek usrana kada šire Srbi mržnju, nije reagirala, ona je zadužena jedino za progon Keleminca, jer se on jedini usudi doći pred lintinog trabanta Pupovca i reći što misli od cijele naše desnice , koja je jedino hrabra pisati statuse po društvenim mrežama ili cviliti na televiziji.

Linta je kao i Dodik svratio u Karlovac u SPC nedavno, kod Gerasima koji je oko sebe stvorio mrežu popova obavještajaca da bi saznao tko ih cinka na terenu.

Panika je velika jer se narod oteo od ove bande i sve češće iznosi činjenice o djelovanjima bandita na terenu i u proteklom ratu. Otkrivaju se zločini i grobnice te Linta mora sve jače pritiskati Hrvatsku da bi skrenuo pažnju.

Glavni srpski obavještajac na terenu je uvijek onaj koji najgore živi. Njega se lako kupi za sitan novac da prati situaciju na terenu te se ista prenosi zločincu Škaljcu u Beograd. ( glavni šef svih zločina, šverca i organiziranih silovanja u ratu).

Đoko Malobabić inače nezaposlen iz općine Gvozd fotografira i prenosi informacije zločincu Škaljcu o svim sumnjivim kontaktima Srba sa policijom, hrvatskim službama ili medijima.  Nakon toga te Srbe banda pritišće na terenu. Drugi druker Linte i ekipe je Mile Malobabić zvani Beci, nekadašnji klošar, koji dolazi iz Srbije prepun love i obnavlja kuću, predsjednik je vijeća općine Gvozd, a u tu ekipu ulaze i njuškala sa terena Crevar i Zorić nekada teroristi sa položaja u Lasinji.

malobabić

Sve kordinira nekadašnji bliski suradnik zločinca DB  Frenkija Simatovića, osobni njegov šifrant a sada srpski pop Nikola Malobabić daljnji rođak zločinca Škaljca i bliski rođak Malobabića.

Ovaj mali žvaljo od popa,  bio je za vrijeme rata umješan u bitku za Vukovar, prenosio i dešifrirao najbitnije zapovjedi srpske vojske na Banovini, a sada je kordinator na terenu . On zna za sve srpske zločine i zapovjedi vrha JNA u tijeku rata.

linta

On je bio vozač glavnog srpskog popa u Hrvatskoj  Gerasima, poslije rata.

gerasim

Sada Linta i srpska četnička banda planiraju gradnju srpske crkve u Vrginmostu, gdje bi bio glavni ovaj bandit Nikola Malobabić što u prijevodu znači da bi bio glavni obavještajac na terenu jer Srbi baš i ne idu u crkvu..

U ovu ekipicu svakako treba ubrojiti bivšeg teroristu i načelnika općine Gvozd Branka Jovičića, P. Dugošiju, P. Miličevića, Stanka Čiću,  Vladu Gabrića, nekadašnje bandite SAO Krajine i bivše rukovodice općine  uglavnom iz redova SDP- a i SDSS-a.

Na terenu djeluju i njihova dva pijana novinara koji nakon naših tekstova brže bolje pišu tekstove za Novosti Jurišić i Mraović u kojima sve demantiraju. Uhodana shema.

Sve te činjenice znaju naše službe i njihovi nesposobni agenti na tetenu, te policija, ali oni pritišću lojalne Srbe jer se boje ove četničije okupljenje oko par nepismenih klošara.

HOP