Pupovčev SNV dao nagradu antifi koji je radio sranja na promociji knjige o Jasenovcu!

0
7421

Nagradu za antifašizam Srpskog narodnog vijeća Gojko Nikoliš dobio je Šibenčanin Zoran Restović za rad na, kako je rečeno, prekidu ustašofilskih promocija. Restović je, podsjetimo, predsjednik Udruge antifašističkih boraca i Zajednice udruga antifašističkih boraca Šibensko-kninske županije. Zapažen je njegov zadnji nastup u Gradskoj knjižnici Juraj Šižgorić kada je prekinuo promociju knjige ‘Radni logor Jasenovac’ Igora Vukića, namjerom da pročita imena Šibenčana pogubljenih u Jasenovcu, u čemu ipak nije uspio.-piše ponosno Šibenik in.

Na taj način Pupovac i pročetnička ekipa žele kontrolirati povjesne činjenice. Antife su pokret koji štiti srpske laži instalirane od srpske četničke crkve. Zato je i ovaj šibenski klaun dobio nagradu za zaštitu srpskih laži. Banditska organizacija antifa iz Šibenika postoji u gradu kojeg su te iste antife rušile. Nema većih idiota nigdje više nego u Hrvatskoj.

Kao što je bandit Tito bio okružen srpskom crkvom, tako i današnji srbo-antife svršavaju na Srbe.

Milokrad Pupovac tvrdi da moramo izači iz hrvatsko-srpskog blata, što se budalama sviđa kao rečenica, a zapravo se radi o srpskom blatu.

vulin

Srpski idiot koji glumi ministra obrane Srbije opet je napao Hrvatsku na pravoslavni Božić kako je etnički očistila Hrvatska zemlju od Srba. Tako misli i Pupovac i sva ostala poremećena srpska ekipa.

Zapravo srpski banditi ne žele priznati kako su oni poveli narod u Srbiju 1995. da bi prikrili strašne zločine i genocid,  i tako kontrolirali svjedoke pokolja.

HOP