Pupovca nema na domjencima katoličkih blagdana, ali svi hrvatski politički guzičari moraju biti na pravoslavnim !

0
12668

Hrvatski politički guzičari svake godine se okupe na tzv. domjenku pravoslavnog Božića. Nije to crkveni skup, već čisto okupljanje lokalnih komunista i neokomunista koji ne vjeruju u Boga.

Uglavnom to se slavi u domu HND-a ili po hotelima. Medijski ima puno jači značaj od domjenka naše vlasti za katoličke blagdane.

Medijska promocija pravoslavnog Božića želi naglasiti kako su Srbi u ovoj zemlji u rangu Židova u Americi. Naša vlast mora se pokloniti srpskim običajima, dok Pupovac to ne mora za vrijeme katoličkih blagdana. I ta je činjenica vrlo bitna jer naglašava da Srbi mogu što žele, dok Hrvati moraju slušati lažove Srbe, trpiti njihov genocid i klanjati im se kao nečem svetom. Potpuno poremećeno stanovište.

Tako je i samoborček Beljak Seljak nakon svih klanja, silovanja, pljačke Srba, nakon svih svinjarija bolesnog Pupovca ponovo   za obnovu ideje bratstva i jedinstva. Radićeva guska u magli prvenstveno se narugala samom.Radiću. I to je izjavio pred svima na pravoslavni Božić.

FB_IMG_1546852809674

Ovaj krimos kao i falsifikator Pernar zovu iste one koji nas mrze da nas ponovo što bolje porobe.

Kao da nemamo dovoljno takvih Maja Sever, Matija Babića, Saša Miloševića, Saša Kosanovića, Anta Nobila, A. Tomića, bosanskih Duhačeka, Markovina…koji  truju ovu državu mržnjom jezivim glupostima koje pišu…

Zadnji je kompleksaš iz gay lobija Duhaček objašnjavao je  javnosti da je dokaz tolerancije Jugoslavije prema crkvi i vjernicima knjiga iz 1933., Družba Pere Kvržice. Mislio je na titovu Jugu…takve stvari može napisati ekstremna budala, a kojoj se neki čitatelji klanjaju kao uglednom kolumnistu…

Taj nas klaun naziva ekstremistima , vjerojatno jer preziremo četničku Srbiju…

Takvih patoloških mrzitelja ima koliko hoćeš.

Poput Tmurne Rudan koja hvali Srbiju, a  koja ju za to dobra plaća i neometano nas proziva šljamom…Sjetimo se Frljića i njegove antife umjestnosti koja izaziva isključivo gađenje.

Sada u kinima igra film Posljednji Srbin u Hrvatskoj, kretenska komedija koja  izruguje Hrvatsku, niije bolje niti kad radi Srbin Rajko Grlić, a i stara partizanina Brešan koji žaluje za koljačem Titom ;  on nas je počastio svojom filmskom glupošću ‘Koja je ovo država’, ismijavajući Tuđmana… Svi oni  dobro su plaćeni kao i Index za ismijavanje Hrvata, ali niti jedan se od njih nije u stanju snimiti film o Vukovaru, jer ih inspirira mržnja protiv Hrvata, banaliziranje rata, i veličanje srpskog ekstremnog primitivizma, koji se  najbolje vidi u filmu ‘Južni vetar’.

HOP