Ako za Đakića Pupovac traži tri godine zatvora, onda on za širenje mržnje treba dobiti 33 godine!

0
7898

thompsnovostiFB_IMG_1546979034833

Čovjek koji preko svojih trabanata širi mržnju godinama i upravo izaziva ponašanje ovakvih neodgojenih balavaca kao što je Đakićev sin, danas drži tiskovnu i traži tri godine za Đakića. Nije li to pritisak na pravosuđe? Što će na to reći njegova omiljena novinarka Popović s kojom često luta po gradu, a ona širi prosrpske ideje po HRT-u?

novost

Za ove tekstove u kretenskoj državi DORH podiže optužnicu za mržnju prema Srbima po nalogu Pupovca protiv Keleminca, jer je zapalio to smeće od Novosti koji je više list ratnog zločinca Ace Vasiljevića nego Srba iz Hrvatske! Rade li retardi u odvjetništvu? 

novosti naslovnicaNOVOSTI

Što je ovo nego  širenje mržnje? Čemu služi DORH? 

Slika zaslona s 2019-01-08 23-22-46 (1)

matija babić

Screenshot_20190108-213445_Facebook

Što je ovo nego isto širenje mržnje? Ili se katolike smije mrziti a Srbe ne jer su poklali 17000 Hrvata u ovom ratu, sve pokrali i uništili ili ih ne smijemo mrziti jer su bili glavni sa Slovencima u klanju pola milijuna Hrvata u 2. svjetskom ratu…a di su žrtve Stjepana Radića, Šufleja, Prosinačke žrtve…lažiranje njihove četničke crkve 750 000 ubijenih u Jasenovcu? Zbog toga ih trebamo posebno voljeti? I gle čuda baš uvijek oni šire mržnju po Hrvatskoj…nisu Česi ili Slovaci ili Nijemci ili Rusini…

Ma koga taj Pupovac zaje*ava?

Glavni svećenici srpske crkve u Hrvatskoj su nekadašnji teroristi? Zato moramo voljeti Srbe? 

malobabić

Pupovac u Zagreb dovodi Vuka Draškovića koji u svojim knjigama širi mržnju i laže o Hrvatima. U prisutnosti Pupovca je bio i Miodrag Linta u Zagrebu, zadnja srpska ološ koja je sve Hrvate prozvao kao fašiste. To nije širenje mržnje, to ne izaziva reakciju? Sve je to prošlo bez komentara 24 sata, Jutarnjeg ili Večernjeg sranja od novina. Ako Đakić treba dobiti 3 godine za širenje mržnje Pupovac treba dobiti 33 godine!

Screenshot_2018-09-28-21-25-31

miodrag-linta-i-milorad-pupovac-300x204pupo

On je zagadio odnose Hrvata i Srba kako bi zaštitio bandu koja je ubijala i klala po Hrvatskoj i sve Srbe sa njima izjednačio. On je srpski trabant teroriste i četnika Midraga Linte. Gnjide oko koje se okupljaju zločinci sa Banovine, Šapić, Škaljac, Stanko Čića, teroristi Novaković, Jovičić, Stanimirović, Rkman i slične ljige…

kapović

Ovaj bandit i dalje predaje na fakultetu…po čemu je ovo nije za tri godine zatvora? Što su partizani nego najobičniji koljači?

Screenshot_20190108-120237_Google

Izazivali li Kapović svojim djelovanjem Đakića? Kapović svojim izjavam o Beliburgu kao i Nobilo izazivaju ovakvo ponašanje. Nobilo je trebao izgubiti licencu jer je pretukao maloljetnika i ženu, a dozovljeno mu je raditi i nakon što je rekao da Križni put nije zločin istog ranga kao ustaški zločini? Pa to je nevjerojatno što ovo pravosuđe izvodi?!

pupovac-hamby-735x400

Prijetilo se klanjem najboljem igraču svijeta, kojem ovaj bezveznjak Pupovac nije do koljena, ništa nije poduzeto, ali su odmah pronađeni gavuni od koji je Pupovac pao skoro u nesvijest? Do kada ćemo tog skorojevića tolerirati?

Do kada će Vedrana Rudan bez posljedica pisati da smo šljam, jer u DORH-u radi svakakva ološ koja to ne procesuira? Netko će nas kamenom, a mi ćemo to trpiti, ma marš više sa vašim medijskim sranjima!

HOP