Hrvatski komunisti na čelu sa Plenkovićem boje se osvete desnice pa novčano i politički pomažu pupovčevu ekstremnu srpsku politiku!

0
5651

FB_IMG_1547032929613

Piše: gl. urednik Igor Drenjančević

 

Ovo je slika Hrvatske stvarnosti.

Slika zaslona s 2019-01-08 23-22-46 (1)FB_IMG_1546979019134Screenshot_20190108-213445_FacebookcetniciČETNICI O KNINU -cetnici mališanicetnicka-govnau cemernici kod vrginmosta slavi bozic

Ovo su samo neke od fotografija u Hrvatskoj i činjenica što radi Živi zid u Srbiji.

Novinari Nacionala, 24 sata, Večernjeg lista, Jutarnjeg lista niti riječ o tome. Niti riječ kako četnici iz Gvozda maltretiraju Srbina koji je oženio Hrvaticu.

Slika zaslona s 2018-12-13 10-11-11

Niti riječ o lažiranim spiskovima i fotografijama iz postava spomen -područja Jasenovac.

Levičari u kradezeu izvadili su iz arhive Nacionala tekst koji se može primijeniti i za obranu Plenkovića. Potpuno isti princip kojim je branjen Milanović od desnice tada, danas se u tekstovima Nacionala brane teze Plenkovićeve opstojnosti, pa smo namjerno pokazali kako se manipulira javnošću, odnosno zastrašuje desnicom koja je toliko jadna da se uopće ne zna tko je vođa te desnice. Sve je to plod takvih tekstova i nabijanja ustašoidnosti dok buja četništvo bolje nego u Srbiji.

 

FRANJO TUĐMAN NAJVIŠE SE BOJAO desničara i radikala iz njihovih redova jer je iza njihova djelovanja vidio KOS. Smatrao je da su oni produžena ruka jugoslavenskih tajnih službi kojima je bio cilj mladu hrvatsku državu kompromitirati u samom početku i prikazati je kao nasljednicu Pavelićeve NDH“, rekao je za Nacional jedan od ljudi koji su stvarali HDZ, ali koji se zbog kompliciranih odnosa s današnjim vodstvom HDZ-a u ovom trenutku ne želi javno eksponirati. -piše novinarka Hodak za Nacional.

 

Ono što ona ne piše je činjenica da su  hrvatske službe ubile Barišića, Blaža Kraljevića, Antu Paradžika, a da je Tuđman osta živ, iako se u tekstu stalno ponavlja kako su ga Norac i Orešković bili spremni likvidirati. Ako su bili tako moćni kako su pristali na zatvor?

FB_IMG_1545564016059

Samo se sjetite što je Franjo Tuđman govorio na skupovima počekom 90-ih”. Tim je riječima premijer Zoran Milanović odgovorio novinarima na pitanje o tome što misli o potpisnicima peticije za uvođenje pozdrava “Za dom spremni” kao službenog pozdrava u hrvatske oružane snage. Time je želio reći da je prvi hrvatski predsjednik svoju politiku temeljio na antifašizmu, a ne na naslijeđu NDH-,piše novinarka dodvoravajući se dezerteru Milanoviću, ne rekavši da ga je baš Tuđman spasio gurnuvši ovog potpuno nesposobnog diplomatu van Hrvatske da ne bi išao u rat.

Ispada da je i ova desnica pod utjecajem Beograda jer ekipa vadi ove zahrđale tekstove slične današnjima da bi nas zastrašivala izdajom.

pernarpernar_malagurski

U Beogradu ruča sa četnicima levičar Pernar kojem prema lažnim analizama nabrojanih medija raste popularnost. I to javno, a desnica je problem?

U Hrvatskoj postoji ekstremna desnica koja ima ogromnu podršku u državi, država im daje strašan novac, a to je četnička desnica. Ovu desnicu vodi Pupovac i zadatak mu je stalno prozivati ili stigmatizirati ustaše kako bi djeca hrvatskih partizana vječno ostala na vlasti. U tome mu pomaže i ekstremna četnička srpska crkva.

miodrag-linta-i-milorad-pupovac-300x204

Hrvatski komunisti  strašno se boje ustaša, njihove osvete jer su poklali pola milijuna Hrvata uz pomoć Srba nakon 2. svjetskog rata. To je bio strašan genocid i njihov strah ima osnove.

Zato i postoje ovakvi tekstovi da bi blatili hrabre HOS-ovce i pravaše, Štedulove sljedbenike, te ih proglašavali problemom. Zločine pojedinaca pripisuje se svim postrojbama.

letica

O pozdravima se raspravlja do stoljeća sedmog, iako u Udinama postoje grbovi Hrvata iz 5 stoljeća. Pa tako Dalija Orešković koju silno hvali Slaven Letica tvrdi kako je barjak sa bijelim poljem ustaški. I onaj iz Udina je onda ustaški.

grb2

Zapravo je istina vrlo jednostavna. ZDS je pozdrav hrvatski jer su ustaše bili Hrvati. Barjak je hrvatski jer opet ustaše se bili Hrvati, a na barjak hrvatski stavili su svoje slovo U. Kad nema U nema njihovog političkog pokreta već je barjak hrvatski. I svaka priča je time završena. Svakako se trebamo pitati zašto Hrvati u partizanima nisu smjeli imati svoje simbole iako je među njima bilo i radićevaca.

Tuđman je uspio staviti pod isti barjak i djecu ustaša i partizana, koje ovi mediji žele ponovo podijeliti preko srpskih ekstremista. U tome prednjači prosrpski Index, sina oficira JNA Matije Babića, a iza kojeg stoji takva mašinerija.

Mediji ne vide ovo;

šošborovo seloborovo četnici

Srbi u medijima, politici i na ulici izazivaju nove sukobe, a u svijetu lažu o fašističkoj Hrvatskoj, tako je u UN-u govorio Đuro Škaljac, srpski zločinac koji je silovao, ubijao, pljačkao za vrijeme domovinskog rata; o genocidnosti Hrvata! Nakon tog govora naš predstavnik je trebao dobiti nogom u guzicu.

A mi se pitamo zašto su postupci protiv Škaljca kod nas obustavljeni i čija je to diplomacija u svijetu? Naša sigurno nije.

 

HOP