Umobolnica Sabor: Marasa plaćamo da izrađuje papirnate zrakoplove kao u vrtiću!

0
14055

Gordan Maras, esdpeovski vječiti neradnik bez dana radnog staža, poznat po činjenici da je kao ministar bio živi jad, danas nam je pokazao zašto ga plaćamo; da izrađuje papirnate zrakoplove koje će poslati ministru Krstičeviću zbog propalog posla s Izraelcima.

To je jad našeg Sabora i najpametnije što može učiniti Maras na sjednici Sabora! Maras je toliko blentav da je prvo ministra napao zbog propale kupnje MiG-ova da bi se ispravio i skužio koje je on papirnate zrakoplove napravio u Sabornici “slične ” F 16.

Maras je bio poznat svojevremeno po činjenici da su mu naši trećerazredni diplomati morali osigurati sobu sa pokretnom stazom za trčanje kada bi išao kao ministar na putovanja… jer on je ipak velika faca propale stranke luftbremzera i mora održavati kondiciju.

Nije bio jedini sabornik danas koji je mislio da je Sabor – dječji vrtić.

“Nije mi bila namjera isprovocirati Krstičevića, jer to što sam mu darovao makete aviona bila je šala, a kao šalu je sve shvatio i premijer. No, ministrove reakcije neka govore same za sebe”, rekao je Vidović novinarima neposredno nakon svog performansa i bacanje poklona, odnosno maketa na pod od strane ministra. SDP-ov provokator je bivši čuvar u pošti, danas je taj klaun provocirao oko borbenih zrakoplova…

Na kraju aktualca u Saboru skoro su se potukli Grmoja teška kategorija i premijer Slembo poluteška…premijer je odustao od tuče ne zato jer je civiliziraniji, već zato što je smršavio na principu Pernarova C vitamina pa nije ista kategorija…

HOP