Živi zid stao uz SDSS i diže kaznenu prijavu protiv Penave

0
20838

Predsjednik Živog zida Vukovara Pavao Josić najavio je kako će u petak podnijeti kaznenu prijavu protiv vukovarskog gradonačelnika zbog objavljivanja video snimke maloljetne djece, a što je dovelo do ovoga napada.-piše Večernji list.

Penavu će prijaviti živošitaš jer su se djeca potukla na ulici?

Josiću bi bilo bolje prvo da prouči kazneni zakon, jer ako se dokaže da je prijavio lažno Penavu , kaznenu prijavu će on dobiti za lažno prijavljivanje djela.

Penava je iznio činjenice da srpski profesori odgajaju djecu Srba da ne poštuju himnu hrvatske i to  je dokazao. Kakve veze ima Penava sa tim? Tko širi mržnju?  Profesori srpske djece uče djecu u Vukovaru o nekakvom građanskom ratu. Kada bi bilo tako onda Mišić ne bi bio pukovnik Hrvatske vojske. Srpska djeca ne obilaze Ovčaru. Kao da ne žive u istom gradu. Zašto Hrvati u svom školovanju obilaze Vukovar, a Srbi ne?

Za što će Josić prijaviti Penavu? Da li je Penava pozivao na prebijanje školaraca? Prema tome SDSS i Živi zid žele optužiti Penavu jer govori istinu. SDSS je već pozvao na linč prema Penavi, kao jedinom krivcu situacije. Krivi su oni koji su napali školarca i trebaju snositi sankcije, a političari koji na tome dižu tenzije trebaju kazneno odgovarati.

Nakon Kajkića i Penava u ovoj državi plaća ceh pročetničke politike HDZ-a, koji umjesto da je uz svog čovjeka, gazi po Penavi sa Pupovcem na čelu.

Nema potpore Penavi za sada od desnice, svi šute od Zekanovića do Esih.

HOP