Putinova majka je Židovka, a na vlast ga je doveo novinar Valentin Jumašev, podrijetlom Židov

0
6411
Vučić i Putin završili nikad kraći susret,ali Vučiću je ruska ljubav lijepa i kad se dugo čeka i kad samo na kratko nagovještaj da…Vučić nije stigao svoga ruskoga partnera odvesti ni u restoran “Flert” u Novom Beogradu…
…Idući puta kad mu Putin dođe u goste zaljubljeni golubovi mogli bi svratiti do restorana “Kod dva bijela goluba” u Skadarliji…
putin
Kad su srpski i ruski golub toliko zaljubljeni, njihove golubice ostaju doma usamljene
Tko bolje pozna sve srpsko – ruske tajne široke i duge poput dvije Merkelicine EU rijeke Majne i Rajne i od novinara Milovana Brkića? Preko četiri desetljeća, još od 1977. i vremena komunističkoga lidera SSSR-a Leonida Brežnjeva, urednik srpskoga tjednik Tabloid Milovan Brkić je čovjek od najvećeg povjerenja Rusa u Beogradu. Zna i objavljuje preko svojih ruskih kanala i posebnih dojava i najkonspirativnije stvari sa ruskoga dvora u Moskvi. I dok je u tijeku rekordni 14. zajednički susret Vučića i Putina u Beogradu i dok srpski despot širi žvalje od uha do uha, rastežući ih u široki osmijeh razvučene najlon čarape i plazi i palaca zmijskom otrovnom jezičinom, sav sretan što je nakon talijanskoga odličja upotpunio kolekciju i ruskom kolajnom od Putina, nije zgoreg utvrditi gradivo rukopisa Milovana Brkića u Tabloidu o liku i djelu Vladimira Putina. Kad pogledamo Brkićevu kroki analizu Putinova profila, jasno je zašto se večeras u hramu Svetoga Save na Vračaru u Beogradu dva topla brata Vučić i Putin jedan drugome tako vesele i četrnaesti puta zaredom. Stari Rimljani bi rekli similes similem gaudet, a kad se iščitaju Brkićeva izvješća o Putinovim seksualnim nasrtanostima, nema dvojbe zašto se Vučić toliko raduje sebi sličnome Putinu. Evo što je Brkićevo britko pero zapisalo o Putinu prije njegova posjeta Beogradu:
trump-putin
“Vladimir Putin je prvi ruski državnik koji se razveo, koji djecu školuje u inozemstvu. Namjerava biti doživotnim predsjednikom u državi koju je sa svojom lopovskom bandom opelješio za tri tisuće milijardi koje su iznijete u inozemstvo. Majka mu je Židovka, a na vlast ga je doveo ruski novinar Valentin Jumašev, podrijetlom Židov. On je prvo ustoličio Jeljcina , pa onda Putina, a onda ostavio ženu i dvoje djece i onda sa Jeljcinovom kćerkom Tatjanom Djačenko odselio se u London, odakle navija VPP. Putina opisuju kao nadčovjeka. On upravlja zrakoplovom, vozi i podmornicu, igra hokej, rve se… Djeluje to toliko imbecilno, ali on je i dalje u sedlu. Predstavljaju ga i velikim švalerom, ali nitko ga više nije vidio u ženskom društvu , osim sa Medvedevim.
Velika propaganda Vučićevih laži najavila je posjet ruskoga predsjednika Putina Beogradu za 17. siječnja. Dolazi nam čovjek praznih šaka, a vratit će se doma s punim koferom. Što nam to donosi čovjek koji Rusiju baca na koljena, pljačkajući i razarajući njenu ekonomiju surovo eksploatirajući njene resurse, a sav novac iznosi na račune u London i druge poreske rajeve. Čega god se gospodin Putin dohvatio, sve se osušilo. Ovaj tiranin, za kojega Rusi tvrde da je peder, poslao je bivšu ženu da živi u Londonu, kupivši joj posjede  i vile, a smatra se da je on jedan od najbogatijih ljudi na planetu! Prodao nam je krntije od aviona za skupe novce. Dočekivali smo ga kao spasitelja, kao Isusa Krista, dok se on potuljeno smiješio, prezirući nas kao i Ruse. Dočekajmo ga parolom koju Rusi nose.”
vucic-dd
I doista ima pravo Milovan Brkić. Slobodoljubivi i oštroumni Rusi koji, primjerice, podupiru prozapadno orijentiranoga Alekseja Navaljnog, 43- godišnjaka i političkoga lidera, žrtvu Putinovih progona u Moskvi, često časte Putina parolama: “Putine, pederu!” Zanimljivo, Srbi koji su ogorčeni protivnici Vučića, njemu isto skandiraju, kao i Rusi Putinu.
medvedev
Dakle, parola pod preslikom one za Putina u Moskvi:” Vučiću, pederu!” I obojica se uopće ne potresaju previše radi toga.  I kako će kad im očito godi, a njihov 14. po redu politički flert, nevjerojatno učestao u tako kratkome roku u posljednjih sedam godina otkako je peder Vučić zajahao Srbiju, samo ide u prilog Brkićevoj tvrdnji u njegovome osvrtu na pogubni utjecaj i moć odvratnog gay lobija u svjetskoj politici. Ipak, Mlada Vojvodina, pomladak političke organizacije Slobodna Vojvodina, uputio je grafitima diljem svih većih vojvođanskih gradova nedvosmislenu poruku Putinu: “Putin, go home.” Odista, Putin nije niti prenoćio u Beogradu. Zna čovjek engleski i nije mu trebao prevoditelj ne bi li hitro izvadio povratnu kartu za Moskvu i uzeo prvi povratni let na liniji Beograd – Moskva iz zračne luke “Nikola Tesla” u Surčinu. Četrnaesti jubilarni ljubavni randevu Vučića i Putina tako je bio do sad njihov najkraći susret. Vučić je prvu ženu Kseniju prevario zbog druge žene Tamare, ali, evo, pod stare dane se luđak još i propederisao i sad muška kurva Vučić ostavi i drugu ženu, ali sad zbog svoga Putina.
Dragan Ilić iz Beograda za HOP
HOP