Mediji i policija ne žele zaštiti obitelj Dragić od SDSS-ovih napada, ali za napad u Vukovaru odmah optužuju SDSS-ovci Penavu!

0
6717

Zbog tuče djece u Vukovaru SDSS i Živi zid optužuju gradonačelnika. Potukla su se djeca Hrvata i Srba. Mediji vide u tome priliku da se smijeni gradonačelnik. Drugim riječima sve rade u interesu SDSS-a i ekstremnih Srba. I žele svi skupa prikriti potpuno krive procjene politike. Srbi žive u Vukovaru kao u izolaciji, u svojim lažima i u školama gdje se plasiraju laži o domovinskom ratu i o Hrvatima. Oni nisu integrirani u društvo nego se ponašaju kao da je Vukovar SAO Krajina. Ne poštuju grb, zastavu, himnu, jedino su im draže kune od srpskog dinara…Suci dolaze iz Srbije na posao, policajci su nekada bili teroristi, lupetaju o građanskom ratu u Hrvatskoj i zapravo štite bagru oko Miodraga Linte u Srbiji koja se dobro nakrala u Hrvatskoj i poslije otišla u Srbiju. Tko je zbog slučaja najglasniji? Upravo Linta i njegov trabant u Hrvatskoj Pupovac.

FB_IMG_1547346035044FB_IMG_1547686793321PHOTO-2019-01-10-22-07-04 (1)

Ovi članci pridonose suživotu?

O kakvoj mi to mirnoj integraciji govorimo ako su na čelu srpskih stranaka srpski teroristi koji su rušili Hrvatsku? Rkman, Jovičić, Stanimirović vodeći su uz Pupovca kao predstavnici Srba u RH-a. Oni su teroristi. U policiju su isto ubačeni teroristi ili njihova djeca kao u slučaju Srbina Dugošije. Znači država podržava četništvo u Hrvatskoj. Pupovac je na čelu te organizacije koja je vezana na terorističku organizaciju Biro Krajine u Srbiji. 

Linta oko sebe okuplja ratne zločince u Srbiji i prijeti Hrvatskoj. Najbliži suradnik je Đuro Škaljac koji je sve preselio u Srbiju još 1994. godine, danas ima apartmane po Beogradu i Grčkoj. Što Srbi imaju od njega?  Bavio se u ratu silovanjima, pljačkom, ratnim profiterstvom, živi izvrsno, sin mu je velika faca u policiji, a Srbi u Hrvatskoj moraju šutjeti o njegovim zločinima. Upravo takvi, kao i Pupovac krivci su ovakvo stanje u Vukovaru. 

Na Banovini je ta ološ razbijena isključivom hrabrošću Hrvata branitelja, i osobnom hrabrošću pravoslavca Rade Dragića i medijskom ulogom našeg portala. Jovičić, desna ruka Pupovca je osuđen za kriminal u općini, načelnik policije je smijenjen, policajci i policajke su pred smjenom ili otkazom, Lintini banditi na terenu otkriveni. Sve to ne bi bilo moguće baš bez i srpskog i hrvatskog inata službenoj politici. Pa  i sama predsjednica je bila u posjeti tek pola sata, shvaćajući dubinu propusta.  Dok se Srbi ne riješe svojih bandita, ove će se situacije ponavljati, jer jedino tako njihov lopovluk opstaje. Pupovac i Linta ne štite Srbe, već bandite, teroriste, kriminalce i zlotvore, zato i jest to stanje na terenu. U slučaju Dragić vidi se da su  novinari  najobičniji plaćenici i lažljivci, taj slučaj ne ide u obradu njihovu, jer ako ga otvore nastradat će naše službe i policija koja godinama podržava četništvo na terenu. Jedini se usudio na Z1 to objaviti više puta Tomislav Radnić.

U Vukovaru Srbi već godinama ne poštuju hrvatsku državu. Za to nije kriv gradonačelnik.

-Da li će u ovoj državi netko zaštititi obitelj Rade Dragića? Dugi niz godina četnicki ekstremisti iz Slavskog Polja tuku, maltretiraju i prijete djetetu od 9 godina silovanjem sve pod zaštitom Milorada Pupovca.

Ni jedan antihrvatski medij; Jutarnji, Večernji , 24 sata, tv kuće na sve pozive i vapaje ove obitelji , svi se oglušuju.

Pojedini djelatnici policije iz Gvozda ne nalaze kako kažu elemente za prijavu protiv četničkih bandita.

rade

Šetaju im pred nosom i oni koji su ruke okrvavili, bili zapovjednici logora u Vojniću, za divno čudo čak i rade privatno na obnovi kuća kao Mile Galogaža zvan Bure. Živi u Srbiji i nikoga to ne zanima, to Bure zna tko je mlatio i tukao zarobljene u tom logoru. Zna jer je i sam sudjelovao u premlaćivanju. Nitko ne pita ni Stanka Čiću SDB- eovca o sudbini male Senade iz Bosne koja je dovedena sa sestrom i majkom da  zadovoljavaju četnike seksualno!

To se ne smije jer Pupi i Plenki su par.  Isto tako Linta i Škaljac su par odgvorni za to pa nikome ništa, taj Linta šeta po Hrvatskoj slobodno i prijeti zbog incidenta u Vukovaru. Sramotno .

A sad pročitam male Ustaše iz Vukovara napale lojalno dete četnika i začudo svi mediji ;Jutarnji , Večernji , 24 sata a vjerojatno i Zoran Jovanović sa RTLl  u svom Direktu će to na zadnjim nogama dići u nebesa.

Što njih briga za Radu Dragića, pa on živi sa ‘Ustaškinjom’, a čak je služio i vojni rok kao ročnik HV, ma njega i njegovu obitelj treba zgaziti, jer oni neće u SDSS etnobiznismena Pupija.

Bio sam i prisutan kad je obitelj Dragić posjetio i tzv. predstavnik Srba Nenad  Vlahovic koji za divno čudo donio par jadnih vrećica i u emisiji Bujica priča o ovcama, a istina je da Rade  Dragić je dobio 2000 kuna od nekog Hrvata, a ne od Vlahovića (nekadšnjeg najbližeg suradnika Pupovca, od kojeg je dobro ispekao zanat) i kupio 2 ovce i dva janjeta,  navodno donator Hrvat je dao 15 tisuća kuna za nekoliko obitelji Srba.  Gdje je ostali novac završio Bog zna…Još mu je na kraju taj isti novopečeni zaštitnik Srba  prijetio da više nikada niti jedan prilog o njemu neće biti na Z1! Radiš li i ti za Pupovca protiv obitelji Dragić?

Kako više gledati i odgovarati Dragića da ne ide u štrajk glađu pred policijsku postaju u Gvozdu? Odgovaram ga od tog čina jer znam da je teško bolestan, koga god iz medija zamolim da odu do te obitelji u Slavsko Polje od Jutarnjeg- Večernjeg -24 Sata -Rtl Nove tv- Htv svi ostaju nijemi.

Sramite se sve Hrvatske institucije. Iskrvarili smo za Hrvatsku Državu a vi nećete zaštititi jednu obitelj sa malodobnom djecom. Kada vam čovjek umre štrajkajući glađu pred policijskom postajom u Gvozdu tko će biti kriv?

Srami se predsjednice posjetiš popa koji pjeva četnicke pjesme a ovo ne vidiš, srami se Briselski ćato čuvaj ti Pupavca.

Hrvatski narod i mi branitelji dali smo vam svoj glas, moj i moje brojne obitelji ste dobili prvi i zadnji put , moja djeca su u Njemačkoj a djeca četnika rade po državnim upravama. Gazite po našoj krvi , izdali ste sve ono za sto smo krvarili. -ratni heroj Banovine Ivo Vranić Buva

Linta diže bunu oko pretučenog učenika Srbina u Vukovaru. Tko diže glas kad moje dijete mlate i prijete silovanjem i davljenjem? Nitko nije odgovarao, posramite se vi iz Beograda i ostavite se nas Srba poštenih koje Pupovac nije zaštitio . Moje dijete i moju obitelj  njegovi  SDSS-ovc nas napadaju kap je prelivena gospodo iz policije. Štrajkat  ću glađu dok ne privedete sileđije i nasilnike pravdi . Nemojte ih više štititi, sramotno je da godinama ništa niste poduzeli , dok prijete nam smrću i ubojstvima .

U u selu ima  oružja, potrudite se malo pa ćete ga naći .-rezignirana je obitelj Dragić.

Igor Drenjančević

HOP