Otkrivamo mjesta okupljanja četnika i srpskih ekstremista na Banovini i njihova imena

0
23255

Od ožujka pa do 10 mjeseca počinje agonija u općini Gvozd,  tada stižu barabe iz Srbije, kojima je država  obnovila kuće, da bi u miru širili četništvo.

Srbi tako ljetuju besplatno u općini Gvozd,  niti plaćaju općini niti državi pristojbe,  nego zamislite nekakav paušal mizerni ,da im ne iskopča voda i struja u visini 30 kn mjesečno, a kuće im čuvaju ekstremni Srbi .

Svojim  SDSS-ovcima, vlast općine  osigurava da besplatno dobivaju građu i materijal od općine, samo zato što su potrčka sdssovaca i doušnici srbijanskih službi.

Koja je uloga tih koji čuvaju prazne kuće Srba? Kuće su napunjene poljoprivrednom  tehnikom i obnovom doniranom od države, te skrivenim oružjem.

Čuvarima kuća  je uloga da brže bolje maknu po naređenju onih u Srbiji iz nenaseljenih kuća ono što ne bi trebalo biti kod njih, znači oružje i ukradenu tehniku.

IMG_20181222_153343

Oružje pronađeno u kući Srbina koji živi u Srbiji. U njegovoj kući, adresa Slavsko polje 220 dolaze četnici iz Srbije i organiziraju četnike na terenu. Prošle godine 30.10. 2018. godine okupila se ekipa nekadašanjih boraca SAO Krajine predvođena zločincem Draganom Lukačem i njegovim sinom, o tome su naše službe dobile obavjest ali nisu reagirale.

 

Vlasnik kuće Galogaža Mile zvani  Bure je bivši logorski čuvar, koji je u logoru Vojnić zlostavljao Hrvate, svaki ožujak taj gad dolazi u Hrvatsku i  do zime organizira četničke ćelije. Tog dana oni su došli  vozilom srbijanskih oznaka ST 028TT BMW METALIK.

Čuvar ove kuće, zapravo četničkog štaba preko ljeta na Banovini, je vjećnik SDSS-a Mile Malobabić  Beci , obilazi kuću dok vlasnik, batinaš srpskog logora ne dođe u Hrvatsku.

U zimskom periodu srpska ekipa četnika i ekstremista sastaje se u mjestu Crevarskoj strani kod doušnika Đoke Malobabića koji radi za terorističku organizaciju Biro Krajine u Beogradu i za zločinca Đuru Škaljca ( ratnog profitera, organizatora logora Vojnić, organizator masovnih silovanja muslimanki, šverc i pljačke Hrvata) . Dio ekipe su  Crevar Marko, Marko Zorić, Malobabić Mile Beci , svi su vezani za SDSS, kao i  vlasnik kuće.

Biro Krajine u Srbiji radi na obnovi SAO Krajine i ima vladu tzv. Krajine u izbjeglištvu.

Screenshot_2018-09-28-21-25-31

miodrag-linta-i-milorad-pupovac-300x204

Na slici Linta i Pupovac sa teroristom Jovičićem (nekadašnji načelnik općine Gvozd) koji je topovima rušio Karlovac.

Miodrag Linta desna ruka Vučića sa zločincem Škaljcem i zapovjednikom logora Vojnić na slici sa zastavom.

malobabić

Linta blisko surađuje sa Pupovcem i popovima Nikolom Malobabićem, profirijem Perićem, Ćulibrkom i Gerasimom. Rođak Mile Malobabića Becija je pop Nikola Malobabić (na slici), u ratu srpski vojni šifrant koji je dešifrirao srpske vojne zapovjedi iz Beograda. Taj šifrant sa našim glupim kradezeovcima bio je na domjenku u svezi pravoslavnog Božića. U ratu desna ruka zločinca Jovice Stanišića.

 

HOP