Veleizdaja: SPC širi mržnju lažima o 700 000 ubijenih u Jasenovcu i za to dobivaju novac od vlade!

0
10744

Pobunjeni Srbi nisu se “mirno reintegrirali”, nego su položili oružje, kapitulirali, jer bi ih u suprotnom opet pregazili kao plitak potok. Mi danas ne obilježavamo nikakvu “mirnu reintegraciju”, nego vojnu pobjedu i kapitulaciju srpske okupacijske vojske koja je etnički očistila cijeli istok Hrvatske i počinila, uz Srebrenicu, najveće zločine u Europi nakon Drugog svjetskog rata.

No postoji jedna žalosna činjenica. Pobunjeni Srbi su vojno kapitulirali, vojno su poraženi, “integrirani”, ali nisu politički, u smislu provođenja politike Beograda i velikosrpskih mitova i laži danas, naprotiv, politički su ojačali i na čelu s Pupovcem i Stanimirovićem koji je zapamćen po izjavi da je pala vukovarska bolnica “zadnje ustaško uporište” dugo su vremena, pa i danas, dio vladajuće većine. Pupovac je tijekom Domovinskog rata činio goleme štete “svojoj” domovini. Nekažnjeno. Dovoljno je samo spomenuti brutalnu laž o tisućama prekrštenih Srba u jeku agresije na Hrvatsku, što je odjeknulo u tada nama nesklonoj tzv. međunarodnoj zajednici.- novinar I. Šola.

Uputno je više puta čuti važne prešućene dionice hrvatske povijesti!

FB_IMG_1525279620411

Stjepan Lozo prvi put objavljuje i tumači Valerjianov memorandum (naziv po episkopu Valerijanu, vikaru njegove svetosti Patrijarha), službeni je dokument Srpske pravoslavce crkve protiv Hrvatskoga naroda, prema kojemu je dva puta napravljen genocid! U tome dokumentu prvo se u svijet tijekom 2. svjetskog rata šalje dokument o ubijanju 150 000 Srba od strane Ustaša, dok samo par mjeseci kasnije penje se brojka na 350000 ubijenih 1941. Danas ta crkva tvrdi da je u Jasenovcu ubijeno 750 000 Srba. To je govor mržnje. Bliska je premjeru i predsjednici. To je veleizdaja i podržavanja govora mržnje od strane premijera i predsjednice prema Hrvatima.

HOP