Najnoviju agresiju na Hrvatsku je prouzročio Plenković preko Pupovca i Milakovića!

0
11973
Najnoviju agresiju na Hrvatsku je prouzročio premijer Plenković preko Pupovca i Milakovića jer nije hrvatski politički lider nego najobičniji oportunist koji se služi svim mogućim spletkama da bi ponizio hrvatski narod. Riječ je o bahatom i taštom čovjeku, koji je kreativno ograničen i koji je odgojen kao priviligirani Jugoslaven. On ne zna hrvatsku povijest i sve nevolje kroz koje je prolazio hrvatski narod u novijoj povijesti.
FB_IMG_1547481484905
Na vlast ga je doveo udbaš, dakle, čovjek koji je izmjenio i prilagodio hrvatski Ustav samo da bi uništio krvlju stečenu hrvatsku državu, a u međuvremenu se obogatio i iz arhive uklonio svoje antihrvatsko djelovanje. Svi hrvatski lopovi bi bili najsretniji da nestane hrvatska država. On je smanjio broj zastupnika za dijasporu i hrvatsko iseljeništvo, a povećao broj zastupnika za nacionalne manjine. On je ukinuo i Županijski dom. Dakle, za propast hrvatske države su odgovorni udbaši i kosovci, a svi današnji hadezeovski sabornici se ponašaju kao udbaši i kosovci ili njihovi potomci jer bezpogovorno slijede Plenkovića i njegove trabante. Nema nikakve razlike između esdepeovca i hadezeovca. Oni posjeduju istu svijest, a na saborskoj bini se ponašaju kao primitivci koji ništa ne nude, a sve napadaju, bez obzira koja stranka je na vlasti. Takvo stanje se može također vidjeti u svakom gradu i općini. Udbaši, dakle, Jugoslaveni, su svugdje na vlasti.

FB_IMG_1547835018656

Pored takvih političara u Saboru imamo dosadnog i nemuštog Marasa, neuravnoteženog  Pernara, izgubljenog Stazića i ucjenjivačkog Pupovca koji kroji Vladu. Kakvi su to birači koji glasaju za Pernara i Sinčića, dakle, za Živi zid? To je bunt, a ne razum. Sve hrvatske vlade do danas su ponižavale, progonile i suptilno pljačkale hrvatski narod i tako ga gonile iz Hrvatske, a to se pojačalo odkad je Plenković došao na vlast. Mi i danas imamo jugoslavenske  i komunističke zakone i sa njima želimo ući u tržišno gospodarstvo. Ti zakoni su razlog zašto ne razvijamo malo poduzetništvo, a protiv njega se bore političari, posebice gradonačelnici i načelnici, jer oni osnivaju gradska i općinska poduzeća te preko njih pljačkaju građane,  bogate se i tako sebi osiguravaju ponovni izbor jer oni upravljaju tim poduzećima. Za ovakvo stanje odgovoran je Sabor jer nije donio novi zakon o malom poduzetništvu, te o gradovima i općinama, nego je zadržao jugoslavenska samoupravna načela pa su gradovi i općine postali države u državi.

FB_IMG_1547483744918

Gdje su nacionalne manjine u Španjolskoj, Francuskoj, Italiji ili Britaniji, a njih su nam nametnuli poslušnici Račan i Šeks umjesto da su se tome suprostavili. Isprika je bila da je to naredila međunarodna zajednica, što nam otkriva slugane i lažljivce, te udbaše i kosovce. Što je sve međunarodna zajednica tražila od Tuđmana, ali im nije popuštao, a jedino tako je mogao stvoriti hrvatsku državu. U navedenim državama samo postoje etničke manjine koje nemaju nikakve privilegije, a ako žele sačuvati svoj jezik, moraju osnovati svoje škole ili novine i moraju ih sami financirati. Razlikuju li kreatori oktroiranog hrvatskog Ustava nacionalnost od etnika? Bez obzira na etničko porijeklo, svaki državljanin RH po nacionalnosti je Hrvat. Što danas imamo u Vukovaru odgovorni su hrvatski sabornici jer su donošenje zakona prepustili vladama i izbjegli svoju Ustavom zadanu zadaću.

troteri

Što je u vezi sa tim promjenama Ustava učinio Ustavni sud? Ništa, jer ustavni sudci ne razumiju svoju zadaću, a svi imaju komunističko i jugoslavensko moralno i pravno znanje. Kako Hrvatska ima Ustavni i Vrhovni sud, na svako kršenje Ustava morao bi reagirati Ustavni sud bez tužbe ili zatraženog mišljenja. Jamči li nam ovaj Ustavni sud slobodu  ili nam nameće potihu diktaturu? Umjesto Ustavnog suda, ustavne odluke donosi pučki pravobranitelj. Ovakav Ustavni sud treba ukinuti i sve ovlasti dati Vrhovnom sudu koji ne bi smio odlučivati o žalbama na odluke Županijskog suda,  osim u iznimnim  slučajevima kad je u pitanju kršenje Ustava ili slobode pojedinca. Treba osnovati Okrugni sud i žalbe treba slati izravno tom sudu umjesto na niže sudove. Prekršajne sudove treba odmah ukinuti i osnovati pojedinačne specijalizirane sudove jer jedino tako možemo imati učinkovito i pravedno sudstvo.

FB_IMG_1547346035044

Što to znači ako u Ustavu piše da je u Hrvatskoj službeni jezik hrvatski i da je službeno latinično pismo? To ne znači ništa za Ustavni sud jer hrvatski Srbi, koji nisu Srbijanci, u Hrvatskoj se mogu služiti srbijanskim jezikom i kiriličnim pismom? Isto vrijedi i za njihove fašističke saveznike u Istri. Komu treba takav Ustavni sud? Političarima, ali ne hrvatskom narodu. Hrvatska danas nema nezavisne i moralne isntitucije jer sa njima upravlja svaki predsjednik Vlade koji provodi bratstvo i jedinstvo, dakle, nasilje nad građanima. Predsjednici Vlade kontroliraju državne medije , a preko ideologije i većinu privatnih jer ti mediji su financirani od strane udbaša i kosovaca. Zar nam to ne otkriva kakvu državu imamo i tko nas kontrolira, a načelo demokracije i Ustava je da u Hrvatskoj mora postojati trodioba vlasti i da je svaka od njih nezavisna. Međutim, Plenković je zaboravio tu podjelu i u Saboru se ponaša kao despot ponižavajući sabornike mada je Sabor iznad izvršne i sudbene vlasti. On krši Ustav RH, a Ustavni sud na to ne reagira. Nije mi jasno zašto se na aktulni sat u Sabor dovode ministri, ako je predjednik vlade odgovoran za sve poteze vlade.
Ako svaki Hrvat po Ustavu ima pravo na slobodu mišljenja i njegovo javno iznošenje, kako onda možemo imati zakon o kleveti i uvredi časti, a najviše ga koriste političari? Nije li riječ o verbalnom deliktu iz Jugoslavije? Zašto političari vrijeđaju birače nakon izbora svojim ponašanjem, a birači ne smiju ni pisnuti jer će ih ti i takvi političari sudski progoniti. Zna se tko će dobiti spor u sluganskom sudstvu. Što se dogodilo sa slobodom mišljenja i slobodom govora? Zar Ustavni sud ne razlikuje javnu od privatne osobe? Kad sam o tome zatražio mišljenje Ustavnog suda, odgovorili su mi da za to nisam nadležan i ocjenu ustavnosti mogu zatražiti, kako izgleda,  samo Vlada ili stranke. Očito, Ustavni sud nam potiho oduzima slobodu.

FB_IMG_1547345766679

Kako bi tek reagirao Ustavni sud da RH Pupovcu oduzme državljnastvo? Međutim,  Amerikanci su oduzeli državljanstvo velikom šahistu Bobby Fischeru samo zato jer podržavao srbijansku, a ne američku politiku. Nije bilo nikakve buke jer oni imaju Vrhovni sud koji štiti pored pojedinca i  državu. Hrvatski Ustavni sud ne štiti ni državu ni običnog pojedinca nego političare. Pitam Pupovca koga je naoružavao kamion pun oružja zaustavljen kod Biograda 1987. godine? Vjesnik je pisao da je oružje bilo namjenjeno ustašama, a balvanska pobuna nam nedvojbeno pokazala da je JA naoružavala četnike. Tko mu je naoružao dva brata u četnicima? Skrivena municija po srbskim kućama je zapalila mnoge srbske kuće, a Pupovac zbog toga optužuje Oluju i hrvatsku državu. Kako su kosovci minirali židovsko groblje, sa istim žarom su ubijali i Srbe u Hrvatskoj i zbog toga Srbi i dalje optužuju  Tuđmana i Hrvate.

Svaki razuman čovjek se mora sgroziti nad smrću hrvatskih policajaca u Borovu selu, ali Srbi i Pupovac se time ponose, na što najbolje ukazuje nadgrobni spomenik srpskoj zvijeri, a najmanje čovjeku, u Borovu selu. Ni to ne može potaknuti Plenkovića da shvati tko je Pupovac. Da, u Hrvatskoj je uklonjen spomenik poginulim hrvatskim braniteljima u Jasenovcu na prijedlog Pupovca zbog pokliča ”Za dom – spremni” , dok Pupovac javno kaže da kokarda u Hrvatskoj nije zabranjena. Nakon svega, moram se upitati : Tko je Plenković i čije interese on zastupa?

Kako se ponaša Pupovac, kriv je predsjednik Vlade i Sabor. Pupovca, Radina i ostale etničke zastupnike  odavno je treabalo ukloniti iz Sabora jer glavno geslo demokarcije je da svi državljani, bez obzira na etničko porijeklo, imaju ista prava. Da smo suverena i nezavisna država, odavno bi Pupovcu oduzeli državljanstvo jer on ucjenjuje hrvatski narod srboslavenskim lažima, a to je nedopustivo. On konstatno vrši agresiju na hrvatsku državu, a Plenković ga štiti kao oči u glavi. Sramota. On provocira i ponižava Hrvate očijukajući sa stranim ambasdama. Tako se ponašju špijuni, a on to čini javno. Čiju Vladu vodi Plenković i komu je odgovoran: Pupovcu ili hrvatskom narodu? Pupovcu treba oduzeti državljnastvo jer svi njegovi potezi se svode na rušenje hrvatske države. Sljedimo američku demokraciju jer jedino tako možemo postati suverena država. On laže da je u SR Hrvatskoj živjelo  14 posto Srba, a nikad ih nije živilo ni 5 posto sa svim doseljenim Srbima iz Bosne. Točno je da je u NDH živjelo 14 posto Srba, ali NDH je uključivala cijelu Bosnu, Bački i Srem.

Upravo zbog Pupovca, Plenković bi morao zatražiti otkopavanje svih komunističko partizanskih jama u bivšoj državi, kao i svu hrvatsku arhivu iz Beogradu jer će nas novi Pupovci ponovno ucjenjivati. Međutim, on to ne želi i postavljam mu pitanje: Zašto? Takav čovjek ne bi smio voditi hrvatsku državu jer on se ne ponaša kao lider nego kao poslušni sluga. Takav čovjek ne može u Hrvatsku uvesti demokraciju? On štiti komunističke zločince jer mu ni na rubu pameti nije lustracija, a bez nje Hrvatska će ulaziti u veće i veće siromaštvo i većina mladih ljudi će se iseliti iz Hrvatske, a drugi neće doći osim ponekog teroriste. Pupovac će im biti uzor, a ne hrvatski Ustav.

Možemo li Plenkovića nazvati demokratom ako zabranjuje referendume u demokratskoj državi? Izgleda da je riječ o despotu, a najmanje o demokratu. Način na koji je to učino otkriva nam pravog diktatora i spletkara, a najmanjen političkog lidera.

Srećko Radović

HOP