Romi divljali i razbijali po bolnici, ali Večernji, Jutarnji skrivaju tu činjenicu!

0
23582

Yutarnji list, Smećernji list, 24 časa u svojim izvješćima o napadu na bolnicu romskih huligana u Zagrebu izostavili su činjenicu da se radi o Romima, kako ne bi uvrijedili zajednicu poznatu po izgredima, nasilju i divljanju u našoj zemlji. Ako sranja ne izvodi neko iz tzv. srpske zajednice, onda su tu Romi sa svojim neredima…Da je to napravio netko od Hrvata ili branitelj tada bi Drago Hedl, D. Pilsel i ostali branitelji koljača Tita odmah skočili na svoje zadnje noge…

Napadnuti liječnik: ‘Prijetili su nam smrću, a onda su nas napali čašama i razbijenim staklom’

“Obitelj pacijenta koji je preminuo od karcinoma pluća u petak je u Klinici za plućne bolesti Jordanovac napala liječnike i medicinske sestre, pa čak i policajce koji su pozvani u bolnicu kako bi smirili situaciju”, izjavio je pulmolog Marko Jakopović.

“Gospodin je preminuo u terminalnoj fazi maligne bolesti, od karcinoma pluća. Obitelj to nije mogla prihvatiti i postali su jako agresivni te su počeli razbijati neke stvari. Napali su liječnike i medicinske sestre i bili smo prisiljeni pozvati policiju”, rekao je Jakopović.


Zagrebačka policija izvijestila je da su policajci upućeni u bolnicu na Jordanovcu nakon što su oko 10,15 sati dobili dojavu da više osoba stvara nered i napada medicinsko osoblje. Na mjestu događaja morali su uporabiti sredstva prisile.

Umro im član obitelji: Maloljetni Romi demolirali odjel, u naguravanju ozlijeđena medicinska sestra

“Dolaskom policijskih službenika u prostor bolnice, sa ciljem smirivanja situacije i sprječavanja daljnjih protupravnih ponašanja na štetu stručnog osoblja bolnice, policijski službenici uporabili su sredstva prisile nad nekoliko tamo zatečenih osoba”, navela je PU zagrebačka.

Toliko o činjenici kako u Hrvatskoj imamo hrvatske slobodne medije…

HOP