Otkrivamo dokument koji opravdava srpska politička divljanja u Vukovaru i Baranji

0
6501

Na žalost jučer je nezapaženo prošla moja objava sa sadržajem Pisma namjere Vlade RH na koju se poziva Srpsko narodno Vijeće na svojoj Velikoj skupštini o ustroju ( čak i teritorijalnom) Zajedničkog vijeća općina ( opština ).Pogledajte ovaj dokument !

Vrata velikosrpkom projektu su otvorena…

Sve bolje od boljeg od Hrvatske Vlade…

Vjerujem da otkrivanjem Erdutskog sporazuma će mi/Vam biti u potpunosti jasno sadašnje ponašanje dijela pripadnika srpske etničke manjine, njihovih čelnika i zašto Vlada i vlasti ne poduzimaju ništa !-piše Andrea Ban.

20190124_190937

Preodgoj mladih Srba iz tog pravca…

U Lisinkom za vrijeme posjeta četnika Vučića Hrvatskoj Pupovac i bratja pozivali su se na sramne dokumente vlade i ministarstva…ovakvog sadržaja. Tražili su državu u državi. Ne zaboravimo da postoji vlada Krajine u izbjeglištvu, tzv. Biro Krajine koji je prvi obznanio Igor Drenjančević u 7 dnevnom, a drugi tu činjenicu prepisivali.

Glasnogovrnik te vlade je zapravo Miodrag Linta i SPC u Hrvatskoj. Naša vlast Lintu prima sa počastima i dobiva policijsku pratnju…a on nas naziva fašistima, kako bi lakše instalirao srpsku zajednicu općina kod nas!

Predsjednica se pravila grbava u Lisinskom. Zato i silni napadi iz vlade na Penavu, koji otkriva polako ovu pokvarenu igru…

FB_IMG_1548506480175

Metelko Zgombić je danas jedna od glavnih poluga MVP-a.

Metelko-Zgombić  je inače poznata bivša žena slavnog poreznog savjetnika Hrvoja Zgombića , vještaka u korist Todorićeve obrane na sudu, a inače se njegovo ime povezuje sa preporukom vrlo čudnih kredita (220 000 eura )  Hypo banke ( Addico banke) bliskoj osobi, bez da je osoba uopće kreditno sposobna…dokaz loših kredita je činjenica da su se raspali…do danas nije jasno kako su uopće odobreni i koja je uloga ovoga genijalnog poreznog i bankarskog savjetnika…žena drma trećerazrednim ministarstvom vanjskih poslova, a ex muž ( i dalje nosi njegovo prezime) bankarskim lobijem…

HOP