SDSS-ov načelnik divlja pijan u poklonjenom terencu od Vučića, a ekstremisti postavljaju balvane na cestu lojalnim Srbima!

0
7016

U općini Gvozd mjestu Vrginmost smjenjuju se SDSS-ovi pijanci na mjestu načelnika, prvo je na čelu općine bio poznat rušitelj Karlovaca dalekometnim topovima Branko Jovičić nedavno osuđen za kriminal u općini, a nasljednik ovog bandita pijanaca je žvaljo Vrga, poznat po činjenici da su njegovi roditelji švercali u jutenim vrećama ( posjeduju mlin) streljivo muslimanima u ratu da pogode što više četnik,  a danas je ovaj Vrga vodeći četnik općine. Kako je četništvo po Pupovcu i Plenkoviću popularno, tip je brzo napredovao…

branko jovičićvrga

Dvije osobe pijanog pogleda i priglupe SDSS-ove face vode općinu u propast

Već smo pisali o ovom žvalji, no ovaj povod je nešto specifično. Kraj vrle hrvatske policije ova pijandura je u poklonjenom terencu od Vučića divljala bez upaljenih svjetala neku večer i skoro su na cesti stradali jedan vozač i njegova maloljetna djeca. Kako se radi o malom japanskom vozilu možete zamisliti što bi pijani načelnik općine mogao učiniti na prometnici kraj naše vrle policije.

Isto nam je dojavljeno od mještana Slavskog polja da su lokalni srpski ekstremisti neki dana napravili balvan revoluciju, postavili trupce na selski put kako ne bi mogli prolaziti mirni građani srpske nacionalnosti , kojima nije do četničije Očito u ovoj općini ne prestaje četničija i nakon pronalaska pištolja u kući nekadašnjeg četničkog čuvara logora Vojnić Mile Galoguže zvanog svinja, oprostite Bure.

HOP