Facebook zlostavlja građane i krši zakone izmišljenim blokadama zbog tzv. ‘prebrzog dijeljenja’!

0
10807

Nisam niti jednom podijelila tekst, a dobila sam zabranu dijeljenja tekstova iz naših medija na Facebook.  Mislim da je bio cilj da taj članak vidi što manje ljudi. Facebook to čini redovito kada su neki članci opasni za vlast. O pokušaju ubojstva srpskog disidenta Višekrune pisao je samo HOP portal, njihov članak me stajao zabrane i blokade na Facebooku danima, sa objašnjenjem da je dijeljen prevelikom brzinom? Veću glupost nisam mogla pročitati. Pa ne vozim auto -komentirala je fejsbukovo zlostavljanje jedna naša čitateljica.

FB_IMG_1548062586739

  • Nevjerojatno je što radi Facebook, on sprječava dijeljenje članaka jer je navodno “prebrzo”. Izmišljena fraza koja ne znači ništa osim činjenice da se time spriječi normalan protok informacija.  Osoba se blokira pa danima ništa ne može dijeliti dok ne prođe aktualnost teme. Time se brani pravo na informaciju, krše ljudska prava (bezrazložnim blokiranjem), ustavna prava pojedinca i kršenje samih zakona. U državi koja ne drži do sebe, tako nešto se lako može događati. Zbog svega navedenoga, prijavili smo ove zlouporabe HHO-u i našoj parlamentarki R. Tomašić u EU. – objašnjava novinar D. Ilić.

-Mene redovito blokira Facebook koji je očito kontrolirana mreža. Mrežu za ovaj dio EU kontrolira Srbin s mjestom boravka u Zagrebu. Hrvati su očito postali (kao i prije u Jugoslaviji ) – ‘neinteligentni’ za vođenje struktura u državi. Godinama je društvo novinara vodi potpuno beznačajnan lik, naravno Srbin. Državu nam vodi Srbin Milorad Pupovac, a nije bolje niti u službama… Ako to spomenete ,odmah ste šovinist, jer – mora se prikriti srpski šovinizam…U kulturi se ekipa trudi ispljuvati Hrvate i što ih više poniziti, dok na Akademiji likovnih umjetnosti vedri i oblači neki Ilić… tako je i na Facebooku. Na Facebooku je dozvoljeno širenje četništva jer su to Srbi nazvali antifašizam. Tko može popušiti priču o četništvu kao antifašizmu?! Očito su preuzeli sve medije pa i Facebook, a sve kako bi spriječili put istine – jedan je komentar je na zlostavljanja od strane Facebooka.

Mreža koja se navodno bori protiv zlostavljanja, reklamira četništvo svojim ponašanjem i progoni Hrvate koji misle svojom glavom. Možda će vam uskoro FB policija naplaćivati kazne i zbog prebrze vožnje.

HOP