Ostojić ruši preko Jutarnjeg i Slobodne (bio u upravnom odboru) Bernardića

0
2456

89

Ranko Ostojić ima pakleni plan rušenja Bernardića. Stalnim napadima Jutarnjeg lista na Bernardića Ranko Ostojiće je htio srušiti Bernardića. Očito je svjestan da dva oka u glavi, kradeze i stranka dugih prstića sve više propadaju i moraju  nešto hitno učiniti.

ostoja bin kurton

Živi shit sve im je bliži koliko god njegova ekipa  više idealna za glumu Glup-gluplji…Kako su birači ovdje navikli na kriminalce, sasvim im je svejedno što Pernar falsificira potpise, Palfi glumi inžinjerku bez faksa, a Sinčić kupuje kuću na dražbi, da ne govorimo da autohtoni HOS-ovac proziva Bunjca da je lažni HOS-ovac…uz sve te svinjarije Živi shit solidno stoji…

FB_IMG_1548599260875

Na drugoj strani zaštitom četnika u Vukovaru i progonom Kajkića Plenković je totalno srozao HDZ, a neki drugi neovisni vjetrovi pušu…uz to Penava ljulja Plenkovića sve više i Plenkovićev kraj je blizu. Zbog toga se i desnica usredotočila na rušenje Plenkovića, koji ih sve više vodi u propast.

bero 2

Ostojić je bio u upravnom odboru Slobodne Dalmacije i tu  nekadašnju funkciju sada koristi da preko Jutarnjeg ruši Bernardića. Zbog EU izbora za parlament Ostojić je prestao sa paljbom po Bernardiću da ne ugrozi i ovako loše stanje u SDP-u.

ostoja ranković

Kako doznajemo Ostojić se sastaje i sa jednim liderom desnice kojem je cilj srušiti Plenkovića.

HOP