Komunjare i posrbice oko Rade Borić žele rastjerati hrvatske suvereniste iz žutih prsluka!

0
5175

SRAMOTNO je naknadno BLOKIRAN već objavljeni članak u portalu DALMACIJA NEWS: „Žuti prsluci iz Splita donijeli proglas sa zahtjevima“, koji je potpisao gosp. Žare Pehar, na traženje nepoznatih „disidenata“ žutih prsluka iz Splita!

FB_IMG_1549227076565

Pogledajte sami BLOKIRANI VIDEO (poveznici je u komentaru) i procijenite je li ga redakcija treba ostaviti i čuti reakcije čitatelja ili blokirati na mig anonimnih prijavitelja?-piše B. Vidović

PROGLAS ZAHTJEVA - ŽUTI PRSLUCI HRVATSKE IZ SPLITA

Je li zahtjevi ŽUTIH PSRLUKA HRVATSKE IZ SPLITA ruše Republiku Hrvatsku. ili daju konstruktivce savjete za unaprijeđenije svih njezinih građana, PROSUDITE SAMI?

-U Splitu se malo zakuhalo, na traženje orjunaša, posrbica i komunista – uklonjen  je tekst već objavljenog PROGLASA SA ZAHTJEVIMA žutih prsluka iz Splita , kojima sam bio autor sa Dalmacija news-a, tako da sad nastupa borba komunista i suverenista te moglo bi biti zanimljivo. Nema predaje! -komentirao je branitelj Ž. Pehar.

Kako nam se čini komunjare pod žutim prslucima potresao je najviše video u kojem sudjeluje Božidar Alić.

-Jeste jučer  su objavili, ali su ga danas ukinuli po nalogu orjunaša, komunista, posrbica, ima ih 7-8 i prvo su počeli napadati Katoličku crkvu, provocirati policiju, kada smo ih umirili malo su stali, da bi danas nakon što je objavljen proglas zahtjeva na facebooku ponovo počeli sa razularenim ponašanjem, zvanjem putem telefonom, da se oni ne slažu sa iznešenim zahtjevima …

 

Vjerojatno imaju nalog od neke dušmanske organizacije jer sam primjetio da su puni novaca. -rekao nam je jedan iskreni pobornik promjena.

rada-boric

Kako doznajemo jedan dio žutih prsluka vezan je na srpske službe i Radu Borić u našem glavnom gradu.

HOP