Hrvatski grb nalazimo u kršćanskim crkvama diljem Europe, a toga nije svijestan ni hrvatski katolički kler!

0
13834
Slažem se sa gosponom Jurasićem (VL, 14. veljače, 2019.) da hrvatska iseljenjčka zastava nije ni ustaška ni komunistička nego hrvatska. Ustašku zastavu vide okorjeli pratizanski i komunistički fanatici, te njihovi potomci, a hrvatski grb ne razumiju ni hrvatski kršćani.
Za hrvatske kršćane, hrvatski grb je samo grb koji ima bijele i crvene kockice jer mu ne razumiju simboliku. Izvorni  hrvatski grb je imao 64 polja u ravnini. Koliku atomsku masu ima bakar? Taj grb nalazimo u kršćanskim crkvama diljem Europe, a toga nije svijestan ni hrvatski katolički kler jer nam nedvojbeno ukazuje na predkršćansku, predromansku, predhelensku i predsemitsku civilizaciju čija se religija i jezik zvala haravača. Riječ je o dvojnoj religiji koja je štovala Sunce kao oca i planet Zemlju kao majku. Dakle, riječ je o dvojnoj religiji koja je preteča današnje znanosti. Hrvatski grb i hrvatski pleter su ostaci te religije koje mi ni danas  ne razumijemo, mada je simbolično povezan sa današnjom znanošću. Od boga Hara i božice Vača su nastali svi mitologijski bogovi u Egiptu, Heladi i Rumi (Romi).
grb konte
Na to nas upućuje i egipatski bog RA čiji ime je izvedeno od boga HARA jer Semiti nisu imali slovo za glas H. Međutim, širenjem semitizma i progonom  haravače, bog Sunca je postao ČAVA-AN, koji je nastao semitskim čitanjem riječi VAČA koja je ranije označavala planet Zemlju. Od te riječi ČAVA i riječi AN (jana) je nastao današnji naziv za Sunce ČAVAN, što suglasničkim pisanjem postaje SUN, a ovoj riječ Hrvati su dodali riječ CE, dakle, VACE. Ovo nam pokazuje da naziv HARAVAČA nije označavao narod nego civilizaciju. I Hebreji su prije semitizacije pripadali toj civilizaciji o kojoj piše Biblija, Semiti su tu civilizaciju zvali Aramea, koja su Semiti još zvali Alevitia, a pleme je poznat kao Levi ili Leviti. Hebreji su bili Harvači koji su semitizirani u egipatskom i babilonskom ropstvu. Ostatak te civilizacije  je bježao prema Europi. Oni su se na semitskom pismu zvali ERVE, a semitizacijom su postali EBRE dakle, čitanjem sa desna nalijevo i zamjenom slova V slovom B. Semitski potomci su Heleni i Romani jer su bili jezično i religijski  semitizirani.Od naziva HARA i VAČA su nastali gotovo svi etnici u Europi mada ih zbog nepoznavanja starijih semitskih pisama ne prepoznajemo.

Semitska pisma nisu imala slova za sve hrvatske glasove, a to je dovelo do nastanka različitih jezika i preko jezika do nastanka etnika, primjerice, Heleni, Romani, Sclaveni (Slaveni), Germani (Cermani), Serbi (Cervi=Servi), Madari, Franci (Vranci), Avari, Baski i tako redom. Velik broj današnjih naroda u Europi nije dobio ime po semitskim religijma, uključujući kršćanstvo, nego po haravači koju je kršćanstvo preko latinskog i grčkog jezika i pisma uklanajalo iz svijesti ljudi. Na učenju haravače je nastalo kršćanstvo.

Zašto onda hrvatski grb ima početno bijelo polje? To polje simbolizira svijetlost i znanje dok crveno ili crno polje simbolizira tamu koju oplemenjuje svijetlost ili znanje. Svijetlo je kršćanski KRIST, dakle, HRUČ, dok je ISUS simbol planete Zemlje, dakle, IS-US ili VAČA.  Očito, Sunce je izvor znanja i spoznaje pa život na planetu Zemlji o njemu i ovisi. No, to ne mogu shvatiti komunistički dogmatičari jer njihov izvor znanja su bili Lenjin, Staljin i Tito. Njihovi nasljednici i danas Hrvatima prodaju dogmu za znanost, a ta dogma je laž i obmana. Ako naletite na nekog slatkoustog i rječitog Titovog sljedbenika, možete postati njegova žrtva. Kad bi život bio idealan i fer, kako ga je zamišljao Marx, ljudska civilizacija bi stagnirala i vjerojatno nestala poput Jugoslavije.

Srećko Radović

HOP