Pupovac nas naziva huljama, sa našim huljama slavi dan vojske Smrdije , a Kolinda nas uči u ime Pupovca što je ZDS!

0
7518

Milorad Pupovac u Hrvatskom saboru podržavatelje referendumske inicijative nazvao “pederima i huljama”.

FB_IMG_1550352885553

(Umjesto Pupovcu, Milijan Brkić dodijelio je opomenu i udaljavanje iz sabornice Mostovom Grmoji koji je upozorio na povredu poslovnika).

Na to vrijeđanje  je vrlo mlako odgovorio  Zekanović u stilu jadne desnice, ono što bi mogao dokučiti prosječni mesar iz mesnice i izreči kao svoj duboko umni komentar.

FB_IMG_1550353242986

Zekanović nije spomenuo kao niti jedan zastupnik u Saboru da je Pupovac u vezi sa Birom Krajine, tzv. vladom Krajine u izbjeglištvu. Da je on desna ruka Miodraga Linte, vučićevog vodećeg četnika u regiji, koji financira srpski ekstremizam. Drugim riječima Zekanović je još jedan sin oficira kojeg forsira lažna desnica, a koji pojma nema tko je Linta ili ne želi znati. Koja je uloga Đure Škaljca oko Pupovca niti slova od naših slavnih desničara.

FB_IMG_1550350561016

Tko je uopće Škaljac, Devetak i ostale hulje oko Pupovca? Da ih je pobrojao  Zekanović, hulja Pupovac bi ušutio. Ne zna Zekanović niti tko je Jovičić i što ta hulja radi kraj Pupovca…zato Zekanović melje praznu slamu i lupeta o nekim traktorima i kako je Pupovac trebao odavno na njemu otići u Srbiju. Ta prizemna i jadna retorika Zekanovića samo još više ojačava četništvo u Hrvatskoj.

102

U Hrvatskoj se slavi dan vojske Srbije. I na tome skupu hrvatskih izdajnika opet glavnu riječ vodi hulja Pupovac…koje li lude zemlje da dopušta slavljenje srpske vojske u Mimari…

Toliko nam je jadna desnica da ne može ispred Mimare okupiti svoje bojovnike i reči dosta tim političkim huljama.

Prevrtljiva plavuša Kolinda koja nas je ponizila za vrijeme posjeta Vučića kao zadnje smradove, ovih dana se ispričala predsjedniku vlade SAO Hrvatske Milokradu hulji Pupovcu ,jer je mislila da je ZDS stari hrvatski pozdrav, a sada misli da nije ! Sve  radi samo da bi dobila podršku  plenkovićevog kradezea SAO Krajine iliti Sao Hrvatske.

Pa normalno, stari hrvatski pozdrav hrvatskih partizanera je “dižte se -dižte četnici”, a ne kako Bujanec piše smrt fašizmu i bez veze buni narod kako će sad Kolinda pozdravljat sa “Smrt fašizmu”. Smrt fašizmu znači smrt Hrvatstvu, kostur kao simbol četnika na kapama  primijenili su genocidni partizani 1945. godine, a Milan Bandić je odlikovao ovih dana zločinca  Budimira Lončara za likvidacije i klanja Hrvata, te za embargo nametnut Hrvatima. Znači predsjednice krenite svi sa modnim izračajem srpske šubare! Ona je simbol europske Hrvatske.

I onda se  nakon svega javila dežurna sportska zvijezda  Brkljačić, tzv . desničarska domoljupka i napala Pupovca zbog toga što nas  hulja Pupovac naziva huljama, ali nema muda reći Bandiću  Brkljačićka da je  on politička i ljudska hulja.

U međuvremenu iznad Pule lete orginalni zrakoplovi JNA zrakoplovstva sa oznakama neprijateljske Jugoslavije bez da to ikoga brine! Vojni zrakoplovi JNA iznad Pule na opće oduševljenje nafiksanog Miletića i IDS-a! Luda zemlja u kojoj kolekcionar kupuje i vozika ratne zrakoplove Jugoslavenske vojske!

Sva ta sranja prolaze kraj bijedne desnice koja niti zna niti može išta učiniti protiv rastućeg četništva u zemlji.

Desnica da je vrijedila još bi nakon posjeta Vučića otkantala predsjednicu koja je prva počela sa proslavom dana vojske srpskih opančara, a usred Lisinskog je organizirala skup srpskih separatista! Desnica je vrlo mlako reagirala na njeno ponašanje, jedino je Bulj otvoreno rekao što misli o Lolindi.

Bujanec je ispao tragikomičan kada je vjerovao da će se ona korigirati i slavodobitno  je objavio da predsjednica neće potpisati marakešku deklaraciju! Preveslala ga je bez problema, nije tada slušao našeg urednika I. Drenjančevića za kojeg je ona poslije Vučićevog posjeta politički mrtvac. Kolinda je prevarila i iskoristila glupavu desnicu koja je  danas u  potpunom rasulu.

Magistar i diplomat Antun Babić je mjesecima pisao da je Lolinda političko zlo, a desnica mu tada vraća vrijeđanjem i stigmatiziranjem… nakon svega opet bi narod trebao vjerovati tim desničarskim šarlatanima koji nas vode svjesno u propast, koji su stajali uz nju do pred dva mjeseca !

Desnica je dozvolila da se iz Pupovca stvori  vladara, umjesto da je podigla tisuće optužnica protiv te hulje. Desnica nema muda doći pred ured te hulje i  reći dosta!

Pišu traktate, kolumne,  javnost svršava na te kolumne i kolumniste, a Pupovac je za to vrijeme preuzeo medije, ministarstva, bankarske lobije i napravio respektabilnu mrežu moći kraj njih živih.

Desnica se ne usudi u epicentar četništva-Vrginmost, u kojem Linta, Škaljac, SPC, Pupovac šire četništvo!

Ova zemlja ima Penavu i sve ostalo je slatka vodica mudrijaša i kolumnista. Zato  nas kraj takvih jadnika Pupovac  sve naziva huljama.

HOP