‘Nekadašnji šef Zagrebačke banke prao lovu za Osamu Bin Ladena’

0
4468

Marko Kačinarij tvrdi da je nekadašnji šef Zagrebačke banke prao lovu sa ni manje niti više Osamom Bin Ladenom i za njega. Ove optužbe je uputio u USKOK:

Tajni skrbnički računi Zagrebačke banke. Popis svih transakcija. USKOK kaže da nisu nadležni.

FB_IMG_1551002536072

U posjedu sam 400 000 transakcija dionica zaba sa svim podacima i tajnim imenima iza skrbničkih računa.

Isti taj popis sa dionicama ZABA za koje zaba kaže da ne postoje danas sam dostavio u USKOK da bi mi neka spodoba tamo rekla da oni nisu nadležni za Zagrebačku banku i da ona nema pojma tko je Franjo Luković. Na moj zahtjev da to napiše i potpiše je poludila, nakon čega sam tražio snimku razgovora , koji smo vodili da bi dotična k rekla da se ne snima i da je nema,  iako sam imao priliku istovrememo gledati tu snimku, sebe na monitoru pored nje kako se snima , dok ja tamo sjedim i pričam.

Kad sam IZRIČITO zahtjevao da preuzme papire koje sam donio i da mi da potvrdu da sam bio kod njih doticna je pobjegla iz prostorije.

Nako toga više nitko se nije htio pojaviti niti preuzeti papire što su i pravosudni policajci vidjeli , te mogu istom dogadaju svjedociti.

Na kraju sam uspio dobiti urudžbeni pečat na komad papira bez broja i bez spisa uz pomoć upravo tih policajaca kojima je očito i samima muka što moraju gledat tu hordu štakora i debila koja tamo obitava.

Zakljucak dana.

Radite što vas je volja, zakoni služe za brisanje guzice a dorh i uskok za debljanje nekulturnih kravetina i stakora koji ih tamo drze.

Marko Kačinarij profil izvor

HOP