Teško bolesni kriminalci Aleksandar i Andrej Vučić

0
8500
 Rakom nagriženi Andrej izdiše, brat mu Aleksandar uzdiše, hoće li Srbije bez braće Vučić odahnuti?
Teška i neizliječiva bolest Andreja Vučića, mlađega brata Aleksandra Vučića čuvana je kao najstrožija državna tajna u Srbiji. Andrej Vučić nije samo neokrunjeni kralj narko kartela u Srbiji, poglavito marihuane na u Gakovu kraj Sombora na sjeveru Bačke, nego i gospodar iz sjene grada Novog Sada. Glavnim i najvećim vojvođanskim gradom tek formalno kao lutak na koncu u kazalištu lutaka upravlja formalni i tek na papiru registrirani gradonačelnik Miloš Vučević, lik frizure Kodžaka s usijanom tepsijom na vrhu lubanje, dobrom pistom za slijetanje muha.Takvom frizurom s proljetnim vihorom u kosi, mogao bi lako zbuniti kao dvojnik Ace Stankovića neupućene u HRT-u u Prisavlju ako ga Srbijanac Aca, leskovačka faca Stanković, kojim slučajem pozove u svoju emisiju Nedjeljom UDBA. Imali bi kao subraća po njihovoj srbocentričnoj teoriji postanka svijeta pričati do beskraja bajke za laku noć djeco. No, zdravstveni bilten Vučevićeva šefa iz sjene i stvarnoga gospodara svega postojećeg u Novom Sadu Andreja Vučića postaje dramatično, možda čak i kritično. Mogući biološki nestanak sa životne pozornice Andreja Vučića, zasigurno bi njegovog starijeg brata i sijamskog mu blizanca po zločinima Aleksandra Vučića, pogodio kao najrazorniji torpedo. Poznato je da su emotivno duboko vezani.
Andrej Vučić boluje od teškog i u suvremenoj medicini, još neizliječivog oblika raka pankreasa.Njegova je bolest dijagnosticirana tijekom kolovoza 2018. godine i tada je bila u benignoj fazi, ali uz potencijalnu veliku opasnost po oboljelog, budući je karcinom već zahvatio velike površine. I to je bio signal da sve to može vrlo lako prouzročiti koban i fatalan ishod bolesti po Andreja Vučića. Naredni mjeseci razvoja i širenja bolesti pacijenta Andreja Vučića su potvrdili negativne liječničke prognoze. Pred nekoliko mjeseci je benigni karcinom prešao u malignu fazu i nalazi se na takvome mjestu, gdje uopće ne pomaže liječnički zahvat.Suočen s time, Andrej Vučić je netom nakon spoznaje u kakvom je zdravstvenom stanju, otišao u posjete najpoznatijim svjetskim specijalističkim klinikama za liječenje kancera. Bio je na pregledima u Njemačkoj, Americi, Francuskoj i Rusiji, a u krajnjoj diskreciji su i neki inozemni liječnici dolazili u Srbiju, ne bi li mu pokušali pomoći. No, njegova bolest ubrzano napreduje i to nezadrživim tempom. I zato je Andrej Vučić nedavno podvrgnut i kemoterapiji u Beogradu. On je pokušao pronaći medicinsku pomoć i u Japanu. Iz liječničkih krugova u Beogradu procurile su i vijesti da je Andrej Vučić u očaju spas pokušao pronaći i u alternativnoj medicini preko nekih prokušanih iscijeljitelja iz Kine i Brazila, no sve je to ostalo bezuspješno i neučinkovito. Sada je Andrej Vučić u stanju intenzivnih metastaza i u razmjerno akutnome stanju bolesti, ali i dosta zahtijevnom i ozbiljnom ukupnom zdravstvenom stanju.Andreju Vučiću je u pomoć priskočio i kum njegovoga brata Aleksandra, osobno Nikola Petrović, još jedan visoko pozicionirani SNS kabadahijski kadar Vučićeve vlasti. Išao je Nikola Petrović zajedno s Andrejem Vučićem diljem svijeta kako bi mu pomogao, ali bez konkretnog i povoljnog rezultata po pacijenta Andreja Vučića.
U životu uvijek i u svemu treba biti skroman i umjeren. Braća Vučići su sve suprotno od toga. Poigravali su se u prošlosti i poigravaju se i sada sudbinama sijaset ljudi, koji im ništa nisu skrivili, niti učinili nažao. Sad im se takav naopaki životni pristup vraća kao bumerang. Veselili su se i uživali čineći drugima zlo, a na koncu ih je zlo samo snašlo. Poučak priče o Vučićima bio bi sukladan onoj narodnoj izreci: Ne čini i ne želi nikada drugome loše i ono što ne bi htio i želio da ti drugi loše učini. Zlo su mislili, zlo su radili i sad im se zlo i samima vraća. No, ne bi bilo dostojno čovjeka sad likovati nad zlehudom sudbinom Vučića. Onda bismo ponašanjem bili u istoj ravni s njima zlotvorima. Ionako ih Bog sam kažnjava za sva nedjela, samo što oni toga nisu i ne mogu biti svjesni.
Dragan Ilić
HOP