Bujanec dao sramotnih par minuta branitelju i heroju Banovine- Vraniću, koji je spriječio otvaranje migrantskog naselja kod Petrinje

0
5900
Ivo Vranić - savjetnik za braniteljsku populaciju

Ivo Vranić Buva zvani heroj Banovine najzaslužniji je čovjek da danas nije migrantsko naselje zaživilo kraj Petrinje. Čovjek koji danonoćno obilazi mještane svih susjednih sela i objašnjava zašto migrantsko naselje ne može biti u Petrinji na lokaciji Mala Gorica. On je otkrio da nekadašanja šefica srpskog logora Mirela Stanić Popović je podmetnula ovaj projekt Petrinji. On je organizirao tribine i nastupe branitelja na lokalnom radiju i portalu. On je otkrio divljanja migranta u Velikoj Kladuši.

Kao centralna figura ima znatno više za reći od bilo koga o ovom slučaju.

U Bujici  jučer je dobio svega par minuta, a ostatak emisije su razgovarali potpuno neadekvatni gosti u emisiji. Odvjetnik Karačić blizak Neovisnima za Hrvatsku i stručnjak za sigurnost Cvrtila. Kako su ovi ljudi već bili gosti Velimira Bujanca, a sa ovom konkretnom temom imaju koliko i Rimac sa Zastavom 101, više je nego bedasto ih zvati u emisiju, a čovjeka koji organizira na terenu ljude do te mjere su  ponizili da sudjeluje tek u uvodu u emisiju, pa ispada kako su Neovisni za Hrvatsku u tom slučaju najviše učinili.

Na taj način radi se i loša reklama Neovisnima za Hrvatsku, jer Bujanac oduzima prostor ovom vrijednom čovjeku.  Sigurno niti rukovodstvu stranke ne odgovara ovakav način manipuliranjem činjenicama, jer mnogi branitelji gledaju ovu emisiju sa područja Petrinje.

Vranić je jedan od heroja Banovine. Živa legenda. Tukao se sa najopasnijim četničkim postrojbama dok su  se mnogi manekeni sa Bujice prešetavali po Starčevićevom domu.

Ovo nije zaslužio. I ono što je najjadnije od svega je činjenica kako prilog za emisiju nije niti snimila Bujica već urednik Z1 tv,  Tomislav Radnić.

I.R.

HOP