Čuvar iz srpskog logora Vojnić divlja po Vrginmostu, a država nema načina to zaustaviti!

0
5515

-Da li smijem u na svojoj njivi čuvati svoje životinje ? Ne smijem u strahu da će me pobunjeni Srbin ubiti ! Znači meni taj čovjek ugrožava egzistenciju. Danas u 13 i 10  sati susjed Mile Galogaža sa svojim vozilom opet Corsom  srpskih oznaka  stao je  na putu seoskom i izišao iz vozila, te u njivi nogom u predjelu glave i vrata udario mi kozu skotnu,  koju sam teškom mukom uzeo da imam mlijeka i koje jare da bi imao za režije .

Povišenim glasom rekao je ; ” jebat ću vam mater,  zapamtiti će te vi i vidijet će!”- govori nam Rade Dragić.

Da je Galogaža branitelj već bi bio u pritvoru.

Materijal za obnovu kuće poslije rata  dobio je ovaj zlotvor  od naše zemlje za dvije kuće . Obnova je napravljena na crno. Ostatak novca ovaj zlotvor je stavio u džep.

-Isti se iživljavao kao logorski  čuvar i ja sam na svojoj koži osjetio njegovo iživljavanje!-svjedoči Dragić.

Mjesecima sa srbijanskim dokumentima živi u našoj državi, a ne priznaje Hrvatsku. – Kaže nam Dragić.

Kod njega je pronađen pištolj sa prigušivaće nedavno. Umjesto optužbe za terorizam, ovaj luđak tlači sve oko sebe .

Policija već godinama tolerira divljanje ovog očitog krvoloka iz rata. Pokazuje da je jad i bijeda kad ovog mrzitelja države  pušta da se iživljava na susjedima.

U Gvozdu policija ne postoji, ovo je ruglo od policije, koja gleda kroz prste logorskom čuvaru koji svjesno provocira sukobe podržavan od terorističke organizacije Biroa Krajine.

Državne vlasti na ovom primjeru pokazuju da ovo nije pravna država. Ovo je država koja podržava četništvo, srpski ekstremizam i sama potencira sukobe u državi.

Tko je neka policajka Brajdić da se ona ismijava iz obitelji Dragić, kao žena ne reagira na prijetnje silovanjem djeteta od 8 godina? Tko je ta osoba? Što ona radi u policiji? Kakve to ona izvide radi nakon 7 mjeseci? Koga ona radi budalama i za to ju još plaćamo!

U Topuskom socijalna služba nagovara dijete od branitelja da ode od kuće, žele ga maknuti od brižnih roditelja! I opet taj slučaj vodi Brajdićka! Policija je napravila slučaj gdje ga nema, ali tamo gdje ga ima ne poduzima ništa već godjnama!

Što je ovo SAO Krajina? Ako jest, nek policiju plaća Biro Krajine kao i ovog gada Galogažu.

I zamislite ovaj gad se žali nakon svega da ga zovu četnikom, našoj policiji! Ma što je nego smrdljivi četnik kojeg se proziva za silovanja i ubojstva.

HOP