Policija i socijalno žele oduzeti dijete branitelju, a ništa nisu poduzeli za prijetnje silovanjem od strane srpskog ekstremista!

0
11499

Nakon što se na Z1 usudio Rade Dragić prozvati policiju Gvozd za nerad, te da štite srpske ekstremiste u policiji obrat. Policija je izvukla izmišljeni  slučaj iz travnja prošle godine i želi napakirati branitelju obiteljsko nasilje. Umjesto da uhićuje srpske ekstremiste ona progoni branitelje.

Zamislite gluposti, ako se zbilo obiteljsko nasilje u travnju prošle godine, što je policija čekala do jučer? Uopće policija  nije izašla na uviđaj prošle godine. Da bi jučer  policija maltretirala teško bolesnu ženu od našeg branitelja i vodila ju u policiju na ispitivanje.

Radi se o branitelju kojem su četnici u rodnom kraju pobili dio obitelji pred kućnim pragom, a otac od batina četničkih zvijeri  teško je  obolio i ostao bez udova!

Kako doznajemo u svemu je sudjelovao i centar za socijalnu skrb Topusko koji je bez prisustva roditelja ispitivao pokupio dijete iz škole,  malodobnog sina, te prema svjedočenju djeteta nagovarao dijete da pređe živjeti kod tetke, koja nigdje ne radi i kod  bliske rođake koja se druži sa pljačkašima banaka, a i sama ima problema sa nekim krađama u obitelji!

Slučaj vodi policajka navodno porijeklom iz Velike Gorice, gdje živi jedna od lažnih prijaviteljica nasilja, izvjesna V. Brajdić, koja nije u slučaju Dragić proslijedila na DORH prijave obitelji Dragić, i to prijetnje silovanjem 8 godina stare djevojčice od strane SDSS-ovog vijećnika! Dragići su preko ove policajke prijavili masu prijetnji koje ova nije predala na DORH, već ih je po svjedočenju Dragićevih zaustavila. U svim prijavama radilo se o srpskim ekstremistima i SDSS-ovcima! Ali je Brajdićka bez problema prastaru prijavu protiv branitelja dala u obradu. U nekoj normalnoj zemlji ova policajka bi za ovako teške optužbe odgovarala , ali u našoj radi bez posljedica!

busić smeće

Kako nam kažu iz Topuskog, šef socijale u Toposkom dobar je prijatelj ex načelnika Gvozda, SDSS-ovca Branka Jovičića, kriminalca i teroriste, a i lokalnog ekstremiste Busića. Jesu li to srpski ekstremisti pokrenuli osvetu prema našem branitelju zbog svega što ih je snašlo u zadnje vrijeme? Zanimljivo da je  šef socijalnog u Topuskom isplaćivao  socijalu četniku Vučetiću i nitko Vučetiću ne prijeti iako je svome djetetu starom 6 godina dao lovačku pušku u ruke! Njemu socijalno nije predlagalo da će mu oduzeti djecu!

Među šefovima socijalne službe u Glini su pak kćer i žena suca SAO Krajine. Malo previše slučajnosti se okomilo na našeg branitelja…

HOP