Četnik koji je u ratu ranjen od strane naše policije danas je cijenjeni policajac!

0
17317

U policiji Gvozd za vrijeme posjeta zločinca Vučića Vrginmostu policija je bez naloga pretresala branitelje kao zadnje teroriste.

Za prijetnje malodobnom djetetu, vožnju bez vozačke, rad na crno, zapošljavanje na crno, neisplaćivanje plaća, ilegalnu tvrtku, te za davanje lovačkog oružja djetetu od 6 godina nikada nije odgovarao ex četnik D. Vučetić, a policija je progonila uredništvo našeg portala. Tako ‘dejstvuje’ policija u Gvozdu! To je jedan od primjera djelovanja.

VUČETIĆ ČETNIK

Policija iz Gvozda nikada nije proslijedila na DORH prijetnje nekadašnjeg čuvara srpskog logora Vojnić, Mile Galogaže niti je kažnjen zbog posjedovanja ilegalnog oružja. Nije proslijedila niti prijave pema SDSS-ovom vijećniku za slične prijetnje.

A kako to izgleda u postaji?

Jovo Sokolović danas radi u našoj policiji, a 1991. godine zajedno sa ocem je napadao hrvatske policajce, rušio je državu. U napadu na Topusko Jovo je bio ranjen od strane naše policije. Njegov otac je pogodio i uništio transporter specijalaca iz Lučkog. Alfe pod zapovjedništvom Fabera doživjele su velike gubitke, pa su specijalci iz Lučkog sa dva transportera došli u pomoć. Jedan je uništio otac Jove Sokolovića.

Danas taj Sokolović napreduje u službi…

U policiji radi i sin srpskog teroriste Pave Dugošije, Ljubiša. Nekad u Gvozdu, danas u Petrinji. Otac Pavo bio je komadant tenkovske jedinice u Lasinji. Lasinja je poznata po činjenici uništenja katoličke crkve, masovnim ubojstvima civila u ratu.

Sa terena Banovine u MUP RH -a je ubačen i nekadašnji specijalac SAO Krajine Zvonimir Gojić, radio u policiji Vukovar, Krasulja Željko bio u vrijeme rata u Karasima na minobacačima na srpskoj strani, a sad u radi u policiji Vukovar.

miodrag-linta-i-milorad-pupovac-300x204

Na slici glavni srpski bandit iz Beograda Milokrad Linta koji preko terorističke organizacije Biro Krajine organizira četničiju na terenu, drug antifašista Pupovac i terorista Jovičić

Nekadašnji načelnik općine Gvozd Branko Jovičić ( SDSS) gađao je topovima Karlovac u vrijeme rata.  Današnji vijećnik SDSS-a iz Topuskog je bio snajperist, kao i nekadašnji. Pisali smo o tome…

Nekadašnji obavještajac, srpski specijalac i rođak od zločinca Đure Škaljca , današnji pop Nikola Malobabić sa ovoga je terena.

malobabić

Čudimo se situaciji u Vukovaru i Gvozdu?

 

HOP