Općina Topusko i ‘kradezeov ‘ načelnik osigurali novac za udrugu koja je osigurala mirovinu srpskom ubojici hrvatskih vojnika!

0
4204

Na našem portalu i nekim drugim portalima izašlo je svjedočenje pukovnika HV-a Pandže Orkana u svezi skandaloznog postupka izbora srpskog vijećnika SDSS-a Dragutina Ćelapa, srpskog snajperista iz rata, koji je ubio najmanje tri hrvatska borca za slobodu.

Screenshot_20190314-090949_Chrome

Ova srpska ološ ubijala je Hrvate u ratu, a u miru on je srpski vijećnik u općini . I to u općini Topusko koju vodi kradezeovac Ivica Kuzmić. Osim što je Kuzmić jako dobar sa obitelji četnika Busića, provokatora i silovatelja (Busiću je očuh Nikola Bućan srpski  bezbednjak iz rata, koji ima i brata bezbednjaka u Beogradu, a sa  Busićem  je povezana i jedna od glavnih  faca socijalne službe Glina Jelena Sužnjević, žena suca SAO Krajine), Kuzmić pomaže i financira udrugu koja je Ćelapu osigurala mirovinu!

SMEĆE Č

Busić sa veselom četničkom ekipom općine Gvozd i Topusko

 

Ćelapu je PR radio pupovčev list Novosti, kao velikom antifašisti, što se vidi na fotografiji. No za ovog ubojicu nije se založio samo list Novosti, već i kradeze i SDSS toga kraja.

Kako bi Dragutin Ćelap dobio mirovinu i u miru mogao “mlatiti ćevape” kako je nekada mlatio hrvatske vojnike isti je ubačen u lokalnu  Udrugu  MOST Perna. U njoj je ovaj ubojica bio zaposlen do mirovine. Ova udruga se bavi organiziranjem izleta za djecu ( uglavnom pravoslavnu), skupovima kultrurno umjetničkih društava. Alfa i omega udruge je donačelnica Topuskog Jelena Rokvić iz redova SDSS-a.

Rokvićka je znala da je zaposlila ubojicu Hrvata, teroristu, a načelnik općine Topusko iz redova prosrpske stranke “kradeze” Kuzmić najveći je donator ove udruge. Lovica se vrti, mirovinica za ubojicu je ostvarena i svi sretni i zadovoljni,a ponajviše obitelji hrvatskih branitelja koje je ovaj zlotvor ubio?!

Sramotna je ova vlast “kradezea” na terenu Banovine.

HOP