Zbog čega je Ruža Tomašić za Neovisne isto kao usporedba SDP-HDZ, ali su srpski lobisti partneri za razgovor?

0
4655

FB_IMG_1547032929613

Urednik Igor Drenjančević

Ako se itko čudi zašto je desnica na dnu, to vam je priča ista kao i sa ljevicom, ne smijete dirati njihova božanstva, njihove vođe. Levica godinama trkelja o božanstvu druga Tita, koji je pobio pola milijuna Hrvata, ali zato jer je nekima osigurao stanove ili radna mjesta oni su zaboravili da je masovni ubojica, organizator genocida nad Hrvatima. Kako je to moguće u zemlji sa 86% kršćana?

Nije bolje na desnici…tamo su nova nedodirljiva božanstva, Starčević, Hasanbegović…ako nađete grešku u njihovom radu odmah te proglase luđakom, udbašem, lažovom…napadaju te, sude…pa krenimo redom;

Sa Neovisnima za Hrvatsku se uglavnom ne bavimo…Bujanec ih je promovirao već do same dosade. U Bujici su bili “mali milijun puta”, sve kako bi se postigao propagandni efekt što bolji za izbore. Sa Velimirom imam korektan kontakt. Znači  suradnja ne bi bila toliko bliska da ne vrijedimo. Zašto se Bujanec maknuo od njih?

O Neovisnima ćemo evo prvi puta iznijeti svoj stav, ” jer kao mi štetimo interesima domoljuba”;

Screenshot_20190405-184947_Drive

Ovo je pismo Ruže Tomašić o ekipi s kojom se sastala ekipa Jonjić- Kartelo iz Neovisnih… Radi se o srpskim lobistima. Pa ako se sastaješ sa njima podržavaš i njihove stavove. Nije li onda logično pitanje da ako te ovi podržavaju  što ti kao “domoljub ” tu radiš? Pitanje financiraju li te ovi?

Screenshot_20190405-184833_DriveIMG-20190405-WA0001

Ja radim štetu neovisnima? Ili oni rade sami sebe? Jonjića pitam finaciraju li vas oni, a on okreće priču na tužbu! Nema problema Jonjiću, biti će to zanimljivo za sve vas. Baš za sve koji ste krojili ovu igru, a meni bi podmetali klipove pod kotače. Svi ste zajedno jeli i pili, pokazivali se zajedno u javnosti, a sada ste na suprotnim stranama! I za to sam ja kriv?

Pa zašto vam je okrenuo leđa glavni promotor i Ruža Tomašić? Nije li tu srž priče? Ma kakav Igor Drenjančević. Pa riga mi se više na te spletke. Mene nazivati kradezeovim pijunom ili lažnim suverenistom i prijetiti tužbom? Pišu gluposti trolovi  svakodnevno da mene financira netko? Tko? Dajte da ga konačno upoznam. Tko mi je iz ijedne stranke dao jednu kunu? Kada? Tko vas financira? Tko je  vas  medijski pomogao? 

Da li ste vi svi skupa svjesni da kada je pustim snimke razgovora i slike da je tu vaš kraj lažima? Svih vas…Mene mislite raditi budalom? Dosta je bilo. Svi isposvađani. Dajte informacije u medije, pa su mediji krivi…

Screenshot_20190404-153919_ChromeScreenshot_20190404-153822_Chrome

Ja štetim zbog ovakvih izjava Hasanbegovića?

A sada malo o suverenizmu:

Screenshot_20190406-092822_ChromeScreenshot_20190406-093034_Chrome

Ja osobno se borim i pišem o četništvu svakodnevno, otkrio sam cijelu mrežu u općini Gvozd, u kontaktu sam sa svjedocima, otkrio sam ubojice iz Škabrnje, Stupnog dola i stotine drugih. Vi se klanjate ovome? Nemam pravo govoriti, a oni imaju?

Da li se Hasanbegović  maknuo od Bandića zbog četnika Palme ili zbog činjenice da nije upao upravno vijeće Zagreb filma?  Ne smijem to pitati?

Screenshot_20190406-094006_Chrome

Dok sam ja otkrivao laži o SPC-u, teroriste u njihovim redovima, promovirao HPC, on kao suverenist im daje legimitet. Njemu definitivno treba vjerovat. Ja osobno nikada ne bi otišao na njihovu sinodu i jasno sam napisao zašto.

20190407_113003

Ja to nikada ne bih rekao jer jako dobro znam vezu Biroa Krajine, SPC-a i Milorada Pupovca.

FB_IMG_1554800189160

Od silnih suverenista nitko se ne usudi u centar četničije Vrginmost.  Niti jedan nikada nije bio tamo a bore se za suverenost.

O slučaju Vrginmosta i točnosti mojih navoda govorili su Ruža Tomašić, general Lukić, pukovnik Pandža Orkan, ali  Neovisne nikad nisam vidio na terenu. I sad bi meni neki Jonjić lijepio etikete lažnog suvereniste. Dok vi Jonjiću pišete sranja o meni ja se šetam po selima ekstremnih Srba i lijepo vas pozdravljam.

O tzv. vjerodostojnosti:

Screenshot_20190402-200857_Chrome

Onda drugačije? Odjednom HSP? Stranka koja bi zabranjivala stranke? Tako planirate ujedinjenje desnice?

Kada ste odlučili ići sami svi su vas napali, meni se to činio dobar potez.  I onda ste sebi skočili u usta. Moja krivica? Moje je mišljenje da ste i tada znali da ćete na izbore izaći sa HSP-om, jer se uopće niste kandidirali na izbore u Lici, jer ste znali da bi HSP imao još slabiji rezultat i od ovoga.

Koliko ste zahvalni vidi se stalno pljuvanje po Bujancu iz vašeg tabora. Pa da nije bilo njega nigdje vas ne bi bilo! Nitko za vas znao ne bi. On vas je stvorio, družio se sa vama, a sada ne valja…Ruža vam ne valja…to je slika o vama. Čista bahatost. Pitanje koliko ste konferencija za novinstvo napravili u Saboru ako se izuzme general Glasnović?

I na kraju ne vjerujem u poštene izbore u ovoj zemlji, CIA je odavno objavila podatak da preko 400 000 ima sumnjivih glasova, što god to značilo, Edo Zenzerović u svojim istraživanjima drži da 370 000 ima lažnjaka. Možda je i zato vlast toliko bahata jer ne ovisi o biračima?!

 

Generala Glasnovića smatram svjetlom točkom, koja se bori protiv lošeg utjecaja SPC-a u našem društvu.

 

HOP