Kraus i Pupovac u Jasenovcu su bili u društvu sa srpskim teroristom koji je naredio rušenje katoličke crkve i zataškavao srpske zločine!

0
17944

Židovski predstavnik dolaskom u Jasenovac istaknuo je da su na komemoraciji četvrti put sami te, da jasenovačke žrtve nisu iste kao one u Bleiburgu, Teznom i Macelju jer je tamo stradala poražena ustaška i četnička vojska koja se nije htjela predati.

pletenice

Ovo je slika kose mladih žena ubijenih na Križnom putu, što potvrđuje bezočne laži Krausa i oduran odnos prema žrtvama partizanskog genocida neviđenoga u Europi.

Pupovac je ukorio blentavog Bernardića koji se našao među njima jer je navodno došao u Jasenovac zbog izborne promidžbe. I naravno nije primijetio Bernardić tko je sa Pupovcem i Krausom ili je dio te ekipe pa mu ne smeta ekipa oko Pupovca.

Što se zapravo dogodilo niti jedan mediji u Hrvatskoj nije primijetio jer se zapravo uopće ne bavi srpskim teroristima.

jasenovac-linta-4

Ova slika govori koliko smo kao država nisko pali. Na slici su srpski ekstremista blizak Birou Krajine ( vlada Krajine u izbjeglištvu) Miodrag Linta koji kontrolira i financijski pomaže srpske ekstremiste na Banovini, te Mile Šapić u ratu srpski bezbednjak poznat po činjenici da je naredio rušenje katoličke crkve u Lasinji nakon pokolja ( rušenje crkve napravio Rade Malobabić) i zataškao je ubojstva staraca u Banskom Kovačevcu. Takav gad danas se nalazi uz Krausa i Pupovca. Šapić je bio zadužen u ratu za ispitivanje zarobljenika u vojsci Krajine.

Sada se taj lik slika u Jasenovcu sa četnikom Miodragom Lintom, koji pak je blizak sa srpskim zločincem Đurom Škaljcem. Ovu dvojicu bandita osiguravale su naše službe, dok branitelja Keleminca ne puštaju u Jasenovac zbog “ustaštva”. Može li jadnije? Linta zastupa tezu da je u Jasenovcu ubijeno 750 000 Srba!jasenovac-linta-5

Šapić i Linta nose vijenac, a iza njih je Ognjen Kraus na telefonu. Oni Krausu ne smetaju iako su obojica obožavatelji čiča Draže Mihailovića!

Kraus je zvučao u Jasenovcu kao da mu je govor pisao Pupovčev prvi dečko, nekadašnji diler droge S. Milošević, a ne da predstavlja židovsku zajednicu. U Jasenovcu bio je u društvu četnika i usput je prozivao ustaše i četnike?!

HOP

VEZANI ČLANAK

Svake nedjelje okuplja se pročetnička ekipa iz Vojnića, Toposkog i Vrginmosta u manastiru kraj Krnjaka