Slike kradezeovog načelnika sa četničkim ubojicom pred uskršnje blagdane!

0
10734

Dragutin Ćelap, današnji SDSS-ov vijećnik u Topuskom, tijekom Domovinskog rata bio je snajperist čiji prijedlog za pohvalu ima Ivica Panđža u obliku valjanog dokumenta.
U dokumentu piše:
„Ćelap (PAJO) Dragutin kao borac uključio se u oružanu borbu 10.07.1991. u samostalni vod Staro Selo kao strijelac snajperista. Pored ličnog naoružanja u borbenim aktivnostima uspješno je koristio drugo naoružanje kao sredstvo za protuoklopnu borbu. Iskazao se kao stabilna i hrabra ličnost pri čemu imponira njegova hladnokrvnost i odlučnost. Posebno se istakao u 1. i 2. napadu na Topusko kada je odlučnom akcijom jedinice u kojoj se on nalazio u Velikoj Vranovini likvidirano oko 30 pripadnika MUP-a i ZNG-i te po oslobađanju Lasinje u izviđačkim aktivnostima likvidirao tri neprijateljska vojnika.“

Pohvala-snajperistiPohvala-drugi-dio

Ćelap kao i svaki Srbin komentirao je ovu situaciju u stilu D. Ćosića, ” on je samo vozio mleko u ratu”…

Pred skorašnji  Uskrs ovaj vijećnik SDSS-a slika se sa kradezeovim načelnikom ‘opštine’, Topusko, slika govori “hiljade reči”… Kradezeovac Kuzmić koji se hvali braniteljskim stažom, danas se uslikava sa ubojicom branitelja, pa im na taj način poručuje  pred Uskrs kako njihova žrtva nije uzaludna, Ćelap se izborio za vijećničko mjesto uz kradeze.

Posebno je draga ova  slika obiteljima, kojima je pobio očeve ili sinove, ovaj vijećnik. Možda je na slici trebao biti i današnji milicajac iz Vrginmosta, oprostite policajac Sokolović, koji je kao četnik napadao policiju u Topskom za vrijeme rata. To bi bila predivna slika za obitelji poginulih specijalaca iz Lučkog.

Zadivljeni smo i šutnjom generala Medveda i ministarstva branitelja, na ovo širenje četničije u Topuskom i općini Gvozd.

Još da su ” zapevali u kafiću, ne može nam nitko ništa jači smo od sudbine” , tko sretniji od Pupovca…

HOP