Keleminec na HRT-u poručio biračima, ‘birate HDZ i SDP, pa što se onda žalite kada vas ovršuju i izbacuju iz domova’!

0
4558

„ HRVATSKA NIJE SLOBODNA, OSLOBODIMO HRVATSKU „ !
NA IZBORIMA BIRAJ LISTU BROJ 1 ! A – HSP – HRVATSKA DESNICA !”

To su bili riječi pravaša D. Keleminca u studiju nakaradne hrvatske televizije. Keleminec je zamjerio biračima koji stalno biraju SDP i HDZ, te im poručio, nemojte se žaliti kada vas ovršuju i izbacuju na ulicu, jer ih stalno birate. Keleminec tim biračima poručuje neka i dalje biraju iste i na kraju kada više niti za paštetu neće imati -neka se ne žale.

Nama je Keleminec rekao da su ga na televiziji dočekali kao državnog neprijatelja broj 1. Neka dvojica iz naših tragikomičnih službi, te osiguranje- bili su kraj studija, štitili ovu kuću od Keleminca… Voditeljica je dobila pitanja u slušalicu koja je postavljala, o HDZ-u i SDP-u nije smio reći niti riječ loše, vjerojatno jer se ova tragikomična televizija boji tužbi za slobodu mišljenja. Slobode govora u izlaganju nema, već se odgovara na pitanja koje postavlja ova kontrolirana nakaradna televizija kao u doba Staljina.

Keleminec je ismijao hdz-sdp medijske manipulatore koji godinama izmišljaju spasioce, te je naveo Daliju Orešković kao novu zvijezdu, koja niti se bavila politikom, niti je nešto značajno postigla, a mediji svakodnevno trče za njom.

Keleminec ne bi imao milosti prema Vučićevoj proeuropskoj četničiji,a isto tako tvrdi da preko Pupovca Srbija će imati svog čovjeka u uniji, ako ga Srbi poguraju.

HOP