MEDIJI I ‘ISTRAŽIVANJA’ TVRDE DA ĆE GROBARI ULJANIKA, MULJATORICA IZ GUNJE I PROVALNIK BITI HIT IZBORA!

0
4681

Pljačka i otimačina nije antifašizam. Nekima on služi za vlastite probitke jer od ideala i poštenja se ne živi, već od onog materijalnog što se uspije od države oteti. Evo primjera iz stvarnog života.
Ako ne znate kako se pretvara javno u privatno, kako izgledaju od politike ovisni mediji, kako funkcionira DORH u svezi sa politikom, kako načelnici i pročelnici dolaze do imovine vrijednije od 2 mil.€, kako izgleda zapošljavanje stranačkih uhljeba, kako se od sirotinje kupuje zemlja za kunu, a preprodaje za 200-300 kn mc, kako stranka na vlasti vodi političke procese protiv novinara i opozicije, kako se za plaće, PR, intelektualne usluge, medije, fešte, dnevnice, reprezentaciju itd. troši više od 800 mil.kn javnog novca, kako visoki istarski dužnosnici plove jahtom po Jadranu sa šefovima istarskog DORH-a i policije, kako bi neki uveli pasaport, a da je postojao, njihove majke ne bi nikad došle u Istru.-piše Damir Kajin o IDS-u. Lopovluku i prevarama.

uljanik 2

Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa kaznilo je  Mrak Taritaš s 3000 kuna jer je u imovinskoj kartici za 2015. propustila prijaviti stan i garažu u Posavskoj ulici u Zagrebu.

Dužnosnica je stan u Posavskoj ulici u Zagrebu od 73 kvadratna metra i garažu kupila zajedno sa starijim sinom 2006., prije stupanja na dužnost, a svoj suvlasnički dio mu je darovala 2010. godine.

FB_IMG_1552092710858

28. kolovoza 2014. godine tadašnja ministrica graditeljsva donijela je Odluku o obnovi nove stambene zgrade od 70 kvadrata, a iz popratnog Ugovora o građenju između APN-a i odabranih izvođača proizlazi da je gradnja stajala 714.000 kuna bez PDV-a. U konkretnom slučaju, građena su tri objekta po 70 kvadrata što je iznosilo 2 milijuna i 144 tisuće kuna. Dodamo li tome iznosu PDV i podijelimo s tri, pa sa 70, i preračunamo u eure – jednostavnom računicom dolazimo do zaključka da je kvadrat obnove u Gunji i Rajevu selu plaćan 1.700 eura po kvadratu, što je cijena stambenog kvadrata u samom u središtu Zagreba!

KOVAČEVIĆ: SOFISTICIRANIJI OBLIK KRIMINALA, ZAMRAČENO 17 MILIJUNA EURA!

O osobnoj odgovornosti Anke Mrak-Taritaš u emisiji je progovorio Pero Kovačević, pravni stručnjak i bivši saborski zastupnik.

anka-je-mrak-656x365

“Ovo je stvarno skandal nad skandalima! Iz svega proizlazi da je kuća od 70 metara kvadratnih koštala 893.600 kuna s PDV-om, to je 1.725 eura po kvadratu. Kuća od 70 m2 koštala je 120.756 eura. Onaj tko postigne na tom području tu cijenu, smatra da je napravio super posao. Pa, tamo se kuće danas prodaju po 25.000 eura… Ovo je sofisticiraniji oblik kriminala. Postojale su tri vrste tipskih kuća. Radili su 290 kuća, to su bile kuće od 55, 70 i 85 metara kvadratnih. Stručnjaci iz građevinarstva rekli su mi da cijena u najboljem slučaju, ne može biti iznad 600 eura po m2. Dolazimo do toga da je ta kuća mogla koštati 42 tisuće eura. Kod svake kuće zamračeno je najmanje 78 tisuća eura! Po tom principu, na onih 290 kuća dolazimo do računice da je zamračeno najmanje 17 milijuna eura,” iznio je šokantne podatke  Pero Kovačević.

beljak

Novi predsjednik HSS-a Krešo Beljak priznao da su ga 1999. ulovili kako provaljuje u automobile. Automobile su otvarali kovanicom od 50 lipa. Kaže da ga je to cijepilo od budućih gluposti?!
jakovčić

9 milijardi kuna bila je materijalna šteta za Vukovar. Za Uljanik država će platiti najmanje 7 milijardi kuna. Da čovjek ne povjeruje. Od istarskih dužnosnika teško da ćete to čuti. Di su pare? -pita IDS-ovce Kajin…

Znači ova ekipa koja sebe naziva Amstrdamska koalicija, a više bi im priličilo ime antifašistička ekipa lopova i prevaranata prema medijskim manipulacijama prelazi prag od 5% ? Vjerujete li u te ankete?

HOP