Antife-borci protiv kršćana kao i muslimani- kršćane nazivaju fašistima

0
4981

Ne izbjegavam politiku (jer to je nažalost naša svakodnevica), ali me strahovito smeta vojska manipulatora, tzv. intelektualaca piskarala koji su svi odreda javno štovani djelitelji pameti, bez iznimke lijeve, ateističke provenijencije koji onda svi skupa oblikuju javno mnijenje redovito se obrušavajući na Hrvatsku ili hrvatstvo. Znamo za Pilsela, Antu Tomića, Frljića i slične, dovoljno su razvikani.

Ali manje znamo za npr. likove kao Gorkić Taradi (u prvi mah mi je teško odrediti što je ime, što prezime, ili možda nadimak). Konobari, piskara blogove, prodaje pamet i slično. Između ostalog i na portalu Međimurje.info. Naišla i na njegov članak o Božiću (kojeg ne slavi) i knjizi njemačkog autora Timura Vermesa “Opet on”, satiru o tome što se događa Adolfu Hitleru koji se iznebuha budi u 2011. godini. Slijedi Taradijeva neizbježna i potpuno nesuvisla poredba s Hrvatskom, naravno. Pa ona, naročito glupa i po Hrvate zlonamjerna poredba 1941. i 1991. godine. U ovom antihrvatskom ustroju naše države time mu je zagarantiran uspjeh i novci.

Jer on je zasigurno neumoran kritičar “kletrofašista i ustaša”, kojih nema. O komunjarama naravno ni riječi, a njihovi (njegovi) drže vlast. Guglam malo dalje i vidim da je lik na petom mjestu na listi Slobodne Hrvatske za EU izbore. To je svjetonazor tzv. oporbe, koja ustvari ide uz bok vlasti?! To sve me asocira na radničku frontu, onog lika koji šara po Tuđmanovom spomeniku, “borca za istinu” Ercega kršitelja zakona, onog jadnika novinara koji šalje naciji svoje video poruke iz kuhinje s plastičnom patkicom na sudoperu (Gordan Stojić), švercerom iz tramvaja medicinskim bratom a današnjim saborskim zastupnikom Pernarom, na Mirjanu Mirt koja ponavlja jezivu komunističku parolu iz španjolskog građanskog rata o “crkvama koje najbolje svijetle kada gore”, Pupovčevim Novostima sa sličnom parolom (“lijepa naša lijepo gori”), itd.

 

Jadna nam majka s ovakvim budalašima konobarima, Pernarima, oskvrniteljima spomenika, kukavnim novinarima, aktivisticama kominterne, čuvarom četništva Pupovcem… sve to spada u isti koš!

FB_IMG_1556311350204

O Klasiću

Kaže bljutarnji da se radi o ‘pitkim’ esejima Hrvoja Klasića – ja bih radije rekla plitkim. Ta spodoba koja se naziva povjesničarem napravi knjigu od svojih kolumni i taljezga o “partizansko-ustaškom purpuriju”, Titu, Tuđmanu, Bleiburgu i Jasenovcu kao krumpirima, kruškama i pokojoj jabuci, trpajući sve amaterski zlonamjerno u jedan koš, a potpuno negira metode struke u radu pravih povjesničara kao Stjepana Loze koji je u svojoj knjizi (Ideologija i propaganda velikosrpskoga genocida nad Hrvatima – projekt ‘Homogena Srbija’ 1941.) cijelu tu smrdljivu žabokrečinu lažnih znanstvenika poput Klasića minuciozno razotkrio i ogolio, a njihove monstruozne i šuplje teze porušio činjenicama. Bljutarnji naravno ni u ludilu ne bi oglašavao takve knjige pravih povjesničara, nego radije promovira snop bezvrijednih Klasićevih kolumni u njegovoj tzv. knjizi. Za to se ima i love i medijskog interesa… fuj.

received_325686968092876

O izborima

Što je stanje u državi gore, to su gluplji izborni programi. U smislu ispunjavanja najosnovnijih temelja jedne države koji su odavno trebali postojati piše se o tome kako ćemo biti bogati, svoj na svome, itd. Pa nije to teško izmislit, nisu to programi, to su ciljevi koje nitko od tih šupljih politikanata i lovaca na novac ne želi ostvariti, jer se to direktno kosi s njihovom praksom dosada.

Ingrid Runtić

HOP