‘Slučajem Stepinec’ u Vatikanu Papa Franjo ruši temelje crkve i osporava svetost Pape Ivana Pavla II koji je proglasio Stepinca Blaženim!

0
13708

CNN naslovnica: Papa je optužen za širenje hereze, prvi put od 1333. godine

Nekoliko desetaka konzervativnih katoličkih učenjaka i svećenika optužili su papu Franju za širenjem hereze, hrabar ali možda uzaludan udarac protiv Franje i njegovog reformatorskog papinstva.

Široko publicirano, teološki detaljno pismo dostavljeno je papi s 40 potpisa 11. kolovoza, prema njegovim organizatorima. Od tada je steklo još 22 potpisa, a pušteno je u javnost u subotu. U priopćenju, organizatori kažu da govore u ime “velikog broja” klerika i katoličkih laika koji “nemaju sloboda govora”.

papa

Pismo ne optužuje samoga Papu da je heretik, već da podupire “heretičke stavove” o “braku, moralnom životu i Euharistiji”.

FB_IMG_1538106022401

Franjo nije javno odgovorio na pismo i Vatikan ga je odbio komentirati.

Za više na:

http://edition.cnn.com/2017/09/25/world/pope-heresy/index.html

Današnji Papa doveo je u pitanje i svetost Ivana Pavla II, jer je dirnuo u njegovu prosudbu kojom je Ivan Pavao II proglasio Alojzija Stepinca blaženim. S činjenicom da je pozvao SPC da sudi i daje mišljenje o Stepincu isto je tako pokazao da on nije katolički poglavar, već jedan klaun koji bi želio biti revolucionar među vjerama. Iako je prvenstveno zadužen za brigu oko svoga katoličkog stada. SPC je proglasila svecem srpskog popa Velimirovića, koji je dobio orden od Hitlera, jer je huškao poltičare na istrebljenje Židova.

alojzije-stepinac

 

Na kraju je Papa pozvao kod sebe u Vatikan srpskog kriminalca, koji negira pokolj u Srebrenici, Milokrada Dodika i time svijetu pokazao koliko malo drži do ljudskog života . O strašnim napadima na crkve u Francuskoj gotovo ne reagira, kada je gorio Notre Dame, nazvao je crkvu lijepom kutijicom.  Uplaćuje kao Soroš novce za migrante. Ponaša se kao hipnotiziran.

received_2230806973675657

Ipak značajno najopasnije odstupanje je svakako cirkus koji radi oko Stepinca, jer tim cirkusom drma temelje Vatikana, ugrožava svetost Pape Ivana Pavla II definitivno najpopularnijeg Pape. Ponaša se kao naš Drago Pilsel, baca molotovljev koktel na Vatikan i ruši temelje crkve. Kod nas ima potporu komunista, umjesto vjernika i više je nego jasno da je ovaj Papa prvo Antifa, a onda poslije sve ostalo. Ovo je Sorošev Papa.

HOP