HDZ predvodi globalističku anacionalnu politiku masonerije i zato je blizak IDS-u, HNS-u, SDP-u

0
5621

Iako se kradeze godinama prikazuje kao nacionalistička stranka i tako krade glasove na prevaru od Hrvata suverenista i nacionalista, stranka je u biti vrlo slična IDS-u, HNS-u i SDP-u.

Propagiraju Istanbulsku konvenciju, gay brakove, slažu se sa marakeškim sporazumom, guraju Europu migranata po soroševskoj politici, guraju i financiraju pokrete Antifa, novih lovaca na vještice, podržavaju falsificiranje povijesnih činjenica kako bi ojačali laži masonerije, poigravaju se sa brojem mrtvih u Jasenovcu i na Križnom putu, napadaju povijesne zastave i obilježja Hrvata, ojačavaju četništvo u našoj zemlji, ojačavaju komunizam u našoj zemlji (iza kojeg se skriva borba masonerije protiv kršćana), uništavaju privredu velikim porezima i svjesno potiču iseljavanje svojom politikom i promidžbom kroz medije.  Sve to čine u IDS-u.

Oni su rasprodali obalu bankarskom lobiju Hypo banke, uništili kompletnu privredu i mesnu industriju u Pazinu, Uljanik, Brijune potpuno zapustili i za sve krive ustaše, protiv kojih se bore u Istri. Slično kao i HDZ.

jakovčić

HNS je stranka s najviše osuđenih političara za kriminal, potpuno su uništili HEP i gospodarstvo, a i oni se (baš kao i IDS) bore protiv ustaša. SDP je stranka koja je za vrijeme svog mandata (koji je kraće trajao od kradezeovog) više zadužila državu nego kradeze, uništila najvrednija naftna polja INA-e, upropastila sve banke i prodala ih, prodala sve medije, zaposlila hrpu srpskih terorista u policiji koji su naravno isto borci protiv ustaša. U principu svi zajedno pušu u Soroševu tvrtku uništenja kršćana i nacionalista u Hrvatskoj pomoću pokreta Antifa, pokreta koji otvoreno pali i uništava crkve u Francuskoj. HNS, IDS, SDP i HDZ podržavaju politiku migranata, znači, podržavaju Soroševu ideju uništenja kršćana u EU pomoću ekstremnih muslimana. Te stranke financiraju Antife u Hrvatskoj, Antife koji prijavljuju Hrvatsku za nacionalizam, fašizam i ustašizaciju, a zapravo oni rade na uništenju zemlje.

hdzsdp

U Saboru se MOST, Neovisni i pokoji Suverenist suprostave ponekad ovoj tihoj anacionalnoj ekipi. I to je sve.

divjakhns

Na izborima za EU parlament jasno se vidi tko su kradezeovci. Šef EU pučana Joseph Daul je usred Zagreba izjavio da se u Hrvatskoj vodio građanski rat. To je stav s kojim u EU parlamentu mora biti složan i HD -, to moraju shvatiti birači HDZ-a. Ovo nije HDZ iz devedesetih. Današnji HDZ se podređuje politici EU pučana. U isom klubu je i Mirjana Petir. Ono što nam u Hrvatskoj govore nema veze sa stvarnošću. Svatko normalan izašao bi iz toga kluba nakon izjave šefa pučana u Zagrebu. Izašao nije nitko, ma koliko se dičio domoljubljem. Drugim riječima, svi slušaju istog gazdu.

Screenshot_20190429-170950_Veernji list

Kako bi uopće bila moguća koalicija Suverenista, Petir i Neovisnih za Hrvatsku u izborima za EU parlament? Neovisni su najbliži klubu “Europa naroda i sloboda”, što u prijevodu znači da su za ekipu koja bi porušila ovakvu Uniju, Suverenisti i Ruža Tomašić spadaju u konzervativce koji su nešto potpuno suprotno, a Petir je u ekipi sa kradezeom i Vučićevim srpskim četnicima koji su izlobirali da je domovinski rat bio građanski… Nikome od njih ne smeta Vučić u tome klubu.

Nespojivo je da nastupaju ujedinjeni na izborima, a pripadaju različitim klubovima EU parlamenta koji imaju sasvim oprečna politička stajališta. Kako mogu nastupati ujedinjeno kada se nalaze u različitim klubovima? To je i razlog razlaza jer su vezani i za svoje klubove u parlamentu, a Neovisni ne žele među konzervativce. Oni bi u klub sa srpskim lobistima, koji svake godine napadaju NATO zbog bombardiranja Srbije i Beograda…

Naši novinari,  koje predstavljaju ove liste na HRT-u nikada ne pitaju koji je EU klub najbliži nekoj stranci ili koaliciji. Jednostavno lažiraju EU izbore precrtavajući izbore za Sabore,  što jedno sa drugim nema previše veze i tako zbunjuju birače.

Birači pak u strahu od komunista biraju kradeze, koji su jednake sluge masonerije kao i SDP. Imaju li povijesne zastave, ustaše, Jasenovac ili komemoracija na Blajburškom polju ikakve veze sa EU izborima? Pa naravno da nemaju, ali se sve te teme bacaju pred izbore kako bi se prikrilo tko je s kim u EU parlamentu, odnosno kako bi se prikrilo koliko malo smo povukli iz EU fondova ili zašto Vlada gomila državna poduzeća kao da je komunistička zemlja i tako nas još više zadužuje, jer iz tih tvrtki političari muzu novac po nadzornim odborima ili zapošljavaju svoju rodbinu i uhljebe dok ju ne unište pa na kraju jeftino prodaju! zato je lakše razgovarati o zastavama nego se suprostaviti toj politici.

Umjesto da su se tvrtke prodale najboljim ponuđačima, te bi narod ostao, jer bi imao zaposlenje, politika je plašila narod sa stranim vlasnicima, upropastila privredu, pa je narod morao otići. Što je bitnije: da vlasnik tvrtke bude Hrvat ili da narod ima plaću i ostane u zemlji?

I. D.