Otkuda im vojne puške: Srbi vojnim oružjem išli u krivolov i jedan je teže ranjen

0
5738

U nezakonitom lovu u šumi na području mjesta Brnjavac, u općini Gvozd, 59-godišnji muškarac u srijedu je hicem iz puške u potkoljenicu pogodio 55-godišnjaka s kojim je zajedno bio u krivolovu.

Ozlijeđenom je liječnička pomoć pružena u sisačkoj Općoj bolnici, gdje su mu utvrđene teške tjelesne ozljede, nakon čega je prebačen u Kliničku bolnicu Dubrava. pipe HINA, a prenosi 24 sata.

Ono što u tekstu ne piše su vrlo bitne činjenice. Gotovo svaki vikend čuju se hici iz vojnog oružja iz pravca mjesta Podgorja, mjesta u kojem je nastanjen pročetnički šef SDSS-a za Banovinu Milan Vrga i načelnik općine Gvozd.

vrga

Čuju se hici i iz sela Slavskog polja, poznatog četničkog legla, ali naravno policija iz Gvozda tvrdi da sve izmišljaju novinari našeg portala. Pronašli smo i pištolj u kući čuvara logora Vojnić, srpskog batinaša, ali niti to nikada nisu procesuirali, jer oni ne procesuiraju četnike.

vrga

Na kraju se dogodio krivolov u Brnjavcu, ali novinari su zaboravili  napisati  kakvim oružjem – vojnim oružjem.  Jedan pravoslavac iz Karlovca je došao sa vojnim oružjem u Brnjavac. Drugi je u krivolovu bio iz sela Brnjavca.

Pucnji su se čuli do Vrginmosta, ali policija u Vrginmostu nije reagirala jer i prije je žmirila na krivolov. Ovaj puta nije se moglo žmiriti. Jedan od krivolovaca je raznio svoju potkoljenicu ( jer su nađeni barutni plinovi na odjeći) ili je ranjen iz velike blizine. Policija iz Vrginmosta je reagirala u trenutku kada je jedan završio prvo u bolnici Sisak.  Tada je drugi krivolovac lišen slobode.  Inače teško da bi reagirali. Ne smiju se zamjeriti Pupijevim sunarodnjacima…

FB_IMG_1556311350204

Jedan pravoslavac je imao “papovku”, a drugi Kalašnjikov.  I usput još cijeli arsenal oružja pronađen kod njih…Znači radi se o vojnom oružju. Otkuda Srbima oružje?

HOP