Kad Kosovski premijer nazove Vučića kopile, njemački mediji ga hvale, a pljuju naše kradeze uvlakače Vučiću!

0
3748

Der Spiegel hvali hrabrog premijera Kosova koji je zločinca Vučića nazvao kopile.

Haradinaj je bio zapovjednik Oslobodilačke vojske Kosova (UÇK). Borio se u zoni Dukagjini, u kojoj je bio zapovjednik.

Njegova dva brata Luan i Shkelzen, poginuli su tijekom obrane Dukagjini, u napadu srbijanske vojske. Kada mu je poginuo brat, prvi, Luan, Ramush je ohrabrivao vojnike i govorio im: ”Idemo dalje, svi na noge, idemo dalje!”.

Ratovao je pod nadimkom Smajl, kao zapovjednik dijela OVK. Njemački list ga nije prozvao za govor mržnje što bi Pupovac u Hrvatskoj odmah napravio! To je razlika između nas i njih.

FB_IMG_1531772795104

Naši jadnici uvlačili su se u guzicu kopiletu kada je došao kod nas. Kopile je pred našim vlastima posebno prozvao HOP portal i žalio se naš portal kao i njegov prvi četnik Miodrag Linta. Gad koji je sad sa  Pupovcem u delegaciji u Jasenovcu. To je naša stvarnost.

jasenovac-linta-4

Ismijao je novinare, lagao pred njima, predsjednica je molila novinare da ga ne pitaju o njegovoj ulozi u Hrvatskoj Glini 1995… a on je rekao na povratku u Srbiju da je u Hrvatskoj naučio novu riječ-četničija. Ništa drugo.

 

Screenshot_20190504-115314_Chrome

Zašto ga je premijer Kosova nazvao kopile?

Aleksandar Vučić je po svemu sudeći, sin novinara Fahri Musliua, iz Prizrena, koji još od studentskih dana živi i radi u Beogradu, i koji je radio sa majkom Aleksandra Vučića u redakciji sada pokojnog TANJUG-a * Gospodin Musliu priznao je da poznaje Vučićevu majku i da su bili kolege, ali ne priznaje da je bio u emotivnoj vezi s njom i da je biološki otac aktualnog premijera Srbije…

fahri-musliu-i-vuc48dic487

Ili je mislio da je gad?

Uglavnom svijet voli odlučne, a gazi ljige. Naša vlast  je dodvornička  i ljigava. Zato ju ismijavaju svjetski mediji.

On je sve što ta riječ znači i više od toga. Mi bi dodali zvijer!

HOP