Srbijanci i Slovenci su planirali podijeliti Hrvatsku i iskorijeniti hrvatski narod koji je bio nositelj najstarije civilizacije u Europi

0
6595

SDSS nikad se nije smjela registrirati u Hrvatskoj niti smije djelovati u Hrvatskoj.

Nju su osnovali četnici na okupiranom dijelu Hrvatske prigodom agresije kao stranku u četničkoj Srbiji. Drugi razlog je što Republika Hrvatska nije višenacionalna država ni federacija pa Srbi u Hrvatskoj mogu biti samo politički Hrvati ukoliko imaju hrvatsko državljanstvo koje se dobiva rođenjem ili naturalizacijom. Isto vrijedi za Hrvate u Srbiji ili Crnoj Gori, ali nikako za Hrvate u BiH jer su tamo konstitutivan i državotvorni narod. Treći razlog je da su pravoslavne crkve autokefalne, dakle, državne i Hrvatska mora zabraniti djelovanje SPC u Hrvatskoj i registrirati HPC. Za sve ovo odgovornost snose hrvatski vukovci, Vlada, Ustavni sud i Sabor.

pupi-ceto

Hrvatski vukovci su u hrvatski jezik uveli srbijansku semantiku pa su izjednačili nacionalnost sa etničnošću. Hrvatska je nacionalna država hrvatskog naroda i u njoj žive samo politički Hrvati različitog etničkog porijekla uz najveći hrvatski etnik.

 

Po Hrvatima je Hrvatska dobila svoje ime, a ne po Srbima, Romima ili bilo kojoj drugoj etničkoj manjini. Etničke manjine su obično doseljenici, a kad govorimo o pravoslavnim Srbima, govorimo o hrvatskim autohtonim pravoslavcima koji su u kraljevini Jugoslaviji posrbljeni. Neki pravoslavci su došli na hrvatski teritorij u doba Osmanlija kao čobani, a poznati su kao cincarski Vlasi. Njih poznajemo po prezimenima koji su nadimci. Dakle, oni su bili nepismeni i nisu imali prezimena.

FB_IMG_1556375751748

Nacionalnost definira država, a po srbijanskom nauku je definira religija i jezik, što je protivno načelima EU i demokracije. Uostalom, srbijanski jezik je izmišljen jednako kao bosanski i slovenski nakon nastanka njihovih država.

Srbijanci i Slovenci su planirali podijeliti Hrvatsku i iskorijeniti hrvatski narod koji je bio nositelj najstarije civilizacije u Europi.
U definiciji UN također su hrvatski vukovci prihvatili srbijansku semantiku pa imamo prevod ”Ujedinjeni narodi” umjesto ”Ujedinjene nacije ili države”. Ni Hrvati ni Srbi nisu bili članovi UN nego je članica bila država Jugoslavija. Iznimka su bili Ukrajinci jer su je zapadnjaci priznali Ukrajinu kao suverenu državu. Dakle, da bi imali prava značenja ovih pojmova u prevodu, trebali su se odavna pobrinuti hrvatski jezičari. Međutim, oni se ni danas ne žele odreći vukovice jer ne poznaju povijest hrvatskog jezika i njegovu bit po kojoj se hrvatski jezik razlikuje od srbijanskoga. Boje se da bi izgubili svoje pozicije u zajednici jer ne znaju standardizirati hrvatski jezik na temelju njegove povijesti. Možda ne poznaju lingvistiku jer sam siguran da ne poznaju starija pisma i pravopise današnjih jezika.
Nacionalnost definira država, pa se nacionalnost dobiva preko državljanstva koje se dobiva rođenjem ili naturalizacijom. Ovo načelo vrijedi za sve zapadne europske države pa zašto ne bi vrijedilo i za Hrvatsku. Ne živimo više u jednoumnom komunizmu gdje su komunisti imali privilegije u odnosu na druge državljane. Građanin i državljanin su dva različita pojma. Ako Srbi ne žele biti politički Hrvati neka se isele iz Hrvatske. Isto vrijedi za Hrvate iz Srbije. Oni su samo etničke manjine i mogu čuvati, ako žele, svoj jezik, mitologiju i religiju o vlastitom trošku umjesto na grbači države. Ne mogu im u tome pomagati ni matične države jer to narušava suverenost druge države.
Ovo ne razumije premijer Plenković pa dozvoljava Pupovcu da ponižava, vrijeđa i ucjenjuje hrvatski narod bez ikakvih posljedica, a zbog svojih velikih političkih ambicija u Europi sve mu to dozvoljava. Dakle, veća opasnost po hrvatsku državu je globalist Plenković od četnika Pupovca jer njemu je primarna njegova karijera u Europi od dobrobiti hrvatske države i hrvatskog naroda. Nije on jedini jer poput njega se ponašaju svi hrvatski komunisti – udbaši i kosovci te njihovi potomci. Oni preko medija neprestano ruše hrvatsku državu, ali to ne vide mnogi iskreni Hrvati jer imaju komunističku svijest. Hrvatskoj treba lustracija ako želimo sačuvati hrvatsku državu.

poslovnik sabora pupi
Kad već govorimo o žrtvama 2. svjetskog rata, onda možemo otkriti istinu na temelju popisa pučanstva iz 1931. i 1948. godine. Katolika je bilo manje za 884 712, a broj pravoslavaca se povećao za gotovo jedan milijun. Čije us žrtve onda bile veće: pravoslavne ili katoličke. Je li to znao naš globalist Plenković kad je poginulim hosovcima skinuo spomen ploču? Neka je među nestalim katolicima bilo maksimalno 200 tisuća današnjih Slovenaca, onda je do 1948. godine nestalo više od 684 tisuće Hrvata. Neki su uspjeli pobjeći na zapad, ali više od 550 tisuća ih je ubijeno.
Ove razlike bi morao znati globalist Plenković jer smatram da se pravi previše pametan. No, pamet uvijek ne prepoznaje istinu, a Plenković je i ne želi otkriti. Kad bi je želio otkriti, već bi odavno u proračuna izdvojio novac za prekopavanje Jasenovca i svih Titovih, komunističkih i partizanskih stratišta. Toliko o Plenkovićevoj pameti i njegovoj brigi za hrvatsku državu i narod. Ovaj narod zanima istina, a nju nam uskraćuju hrvatski političari.
Hrvatski Ustavni sud nije hrvatski nego jugoslavenski jer sudci su bivši jugoslavenski sudci ili državni tužitelji koji su bili u dosta slučajeva udbaši i kosovci. Oni svojim odlukama ruše hrvatsku državu. Ako hrvatski Ustav kaže da je Hrvatska država hrvatskog naroda i drugih etničkih manjina te da je u Hrvatskoj službeni jezik hrvatski, pitam se kako taj Sud nije poništio ustavno načelo o nacionalnim manjinama i školama na srbijanskom jeziku. Zar se ovdje ne radi o kontradikciji? Srbijanski jezik hrvatskim Srbima nameće SPC uz pomoć Ustavnog suda koji ne vrši svoju zadaću. Da Ustavni sudci razumiju demokraciju i ustavna načela, nikad ne bi dozvolili ukidanje Županijskog doma. Kad ćemo napokon dobiti sudce koji razumiju ustavno pravo i da štite ustavna načela, a preko njih državu, narod i pojedince. Takvi moraju završiti Ustavno pravo u demokratskim državama.
Danas u državnom Saboru sjede većinom potomci bivših komunista – udbaša i kosovaca, pa nije ni čudo što donose komunističke zakone. Ako nisu potomci komunista, onda su zaraženi komunističkom sviješću.

 

Pokažimo Plenkoviću da nismo glupi koliko on misli. Glasajmo protiv Plenkovećevog HDZ-a jer jedino tako možete sačuvati hrvatsku državu. Jedino tako HDZ možete vratiti Hrvatima i ponovo postati pravi hadezeovci.

 

Srećko Radović