HSP-ovka iz općine Gvozd bliska pročetničkoj vlasti i prijateljuje sa ‘srpskim bezbednjakom’

0
4594

Dok HSP-ovac Pandža Orkan otkriva srpske teroriste u redovima SDSS-a, poput D. Ćelapa, snajperistu i ubojicu bar tri hrvatska branitelja, njegova stranačka kolegica ide linijom lakšeg otpora i ulaguje se srpsko-četničkom SDSS-u.

received_395013051087247

Marina Blagojević doseljena iz BiH preuzela je HSP općine Gvozd. Jedva je završila nekakvu srednju školu, kažu nam stanovnici, ” kako je jedva pismena osoba”, ali je itekako bitna za HSP koji se diči domoljubljem.  Brat ove HSP-ovke je u zatvoru u Njemačkoj i čeka izručenje Hrvatskoj, sestra je isto protjerana iz Njemačke, a Marina se dobro snašla među najokrijelim srpskim ekstremistima u Vrginmostu.

Kako joj je to uspjelo ako se dobro zna kako HSP bi trebao biti hrvatska desnica? Muž ove HSP-ovke šef je vatrogasaca, ona je u školskom odboru, bila je u Crvenog križa, u svim strukturama OPĆINE pročetničkog SDSS-a ( kojeg se boji i lokalna policija, pa već godinama ekstremnim Srbima gleda kroz prste.)

SMEĆE Č

HSP njenim ponašanjem zapravo pomaže HDZ-u kao i u Lici. Drži ljestve SDSS-HDZ koaliciji.

Da njena bizarna uloga bude još gora; ova tzv. novokomponirana pravašica je jako dobra sa srpskim teroristom i bezbednjakom Savom Crevarom (2 bataljon 19. brigrade Krajine). O kojoj vrsti bandita se radi najbolje govori da je njegov nadređeni Bulat osuđen za ratne zločine na specijalnom sudu u Beogradu (20 godina). Znači ako mu je ovaj bio desna ruka, nije niti on bez putra na glavi. Njega je Balgojevićka često vozila u Karlovac. Pomoć “komšiji”.

Blagojevićkim uspon počinje kada HSP ne uspijeva dobiti mjesto vijećnika jer je Blagojevićka napravila liste za izbore na štetu branitelja i poznatijih Hrvata. Iako HSP-a nema nigdje, HSP-ovka je svuda ugurana. To dovoljno govori koja je njena uloga u korist SDSS-a.

Svoje pravo lice pokazala je kada je pokrenula pitanje u školskom odboru maloljetne obitelji Dragić, koju četničija godinama progoni, a policija ne želi zaštiti. Djeca Dragićevih imaju ozljede, liječena su, maloljetnoj kćeri Dragićevih čak su lokalni četnici prijetili da će ju silovati ( na to nije reagirala pravašica), ali sada ova polupismena žena u ime očito SDSS-a napada maloljetnu kćer Dragićevih kako bi sprala divljanja četničije po Dragićevima i pokazala kako stvarno djeluje HSP-u u Gvozdu, te kako će HSP zastupati interese Hrvata u Vrginmostu.

Od mnogih branitelja u HSP-u nitko ne reagira na ponašanje ove tragikomične osobe, što znači da ju podržavaju, jedino je heroj Banovine Ivo Vranić Buva glasno i jasno prozvao ovaj politički cirkus u Gvozdu.

HOP