“Kako vam mogu pomoći”: Neprofesionalnost i bezobrazluk Agram servisa i A1 telekoma

0
4069

A1 je  prodavao  svojevremeno očajne notebook Acere za izuzetno velike cifre, hvalio se da su odlični, u nekim njihovim trgovinama i danas ih možete naći za jezivo veliku cijenu, a nude vam očajnu nekvalitetu.

Notebook je tog modela zadnji šrot, zbog obnavljanja operativnog sustava prepuni mu se memorija i zablokirava se memorija, te ugrađeni Windowsi ne funkcioniraju u njemu zbog očajne memorije, grafička kartica je očajna. Cijena znatno prevelika. – objasnio nam je kavalitetu stručnjak ovog očajnog Acera.

Ali tu nije kraj vaše kalvarije sa A1 i Acer notebookom. Jedini ovlašteni servis za te uređaje je samo jedan jedini, Agram servis. Ako mali bogovi u tom servisu odluče ne priznati  garanciju vi nemate mogućnost dobiti drugo mišljenje. Znači imaju monopol i zato preporučamo da prije kupovine svakako se raspitate tko je ovlašteni partner A1. Ako je samo jedan preporučujemo da ne kupujete proizvod.

Agram servis nije uvažio našu reklamaciju, iako je bila u redovnom roku, na kraju uređaj nisu mogli uopće pronaći, te sam odmah pomislio da ga nisu niti pregledali, jer da jesu vjerojatno bi bio na polici pregledanih modela i obrađenih u servisu. 

Žalili smo na prosudbu Agram servisa A1 telekomu,   jer notebook nigdje nije oštećen, a već više puta je bio na popravku, jer je očajno loše kvalitete. A1 umjesto da pošalje nekom drugom servisu uređaj na popravak, šalje ga istoj tvrtci Agram servis, gdje radi jezivo bezobrazan djelatnik na pultu. I što će Agram servis novo reći? Pa neće ići sam protiv sebe! Zašto je uopće slan ponovo na servis kod njih iz A1 telekoma? Zato da bi nam sada naplatili 90 kuna dijagnostiku iako uređaj ima garanciju i zaprijetili da ga neće vratiti dok im se to ne plati! 

Može li pokvarenije? Nakon što smo istrpili i to zlostavljanje i platili tih 90 kuna, Agram servis nije vratio uređaj mjesec dana! I do danas nije vraćen. Mogu sumnjati u svašta jer sam javna osoba. 

Iz A1 se javila neka nadobudna T. Katić iz njihovog centra, koja mi je pola sata objašnjavala da oni sa time nemaju ništa, već Agram servis. Znači dajete uređaj na popravak u A1 centar Gajeva, uzmu 90 kuna, ali oni sa povratkom uređaja nemaju ništa?! Toliko bezobrazluka, pokvarenosti rijetko čovjek vidi. Ako stvarno niste prisiljeni kupovati u A1, nemojte. Uglavnom su prodavači nestručni i površni, a isto gledajte što kupujete, jer ako vam Agram servis o sudbini odlučuje, bolje to ne kupujte. Jadno je sve skupa da jadnije ne može biti.- komentar je korisnika Agram servisa.

HOP