Srpskom teroristu, sadašnjem krivolovcu već je jednom oduzeto oružje…sada je nabavio vojno oružje!

0
5873

Srpski krivolovci koji su umjesto propucanog jelena, upucali jedno krivolovno koljeno već otprije su poznati po krivolovu. Nekadašnji vijećnik SDP-a u općini Gvozd Pero Miličević, a nekada vođa čete srpskih terorista u Brnjavcu u ratu, najpoznatiji je krivolovac u tome kraju, isti je uhićen sa drugim teroristom iz ove priče Mile Crevarom zvanim Šturum ( HALAPLJIVI PIVOPIJA) na Petrovoj gori u krivolovu te su im oduzete puške.

Kako vidimo vlah Crevar se ovih dana snašao i nabavio cijeli arsenal oružju s kojim je krenuo u krivolov sa ekipom iz Karlovca i u kojem lovu je stradalo koljeno krivolovca. Oružje s kojim su išli u krivolov je vojno. Znači Srbi su poprilično dobro naoružani. Tek ranjavanje jednog od tih traktorskih terorista otkrilo je da ekipa ima veliku količinu naoružanja.

Ekipa je godinama i našim službenicima osiguravala plijen iz krivolova, pa će biti itekako zanimljivo što će naši mediji i službe izmisliti oko ovog skandala. Vojno oružje uvijek se može povezati sa terorizmom…ali ako si ex čedo, sve je moguće.

busićSMEĆE Č

Upozoravali smo o  naoružavanju Srba, kupovini oružja po Velikoj Kladuši, upozoravali smo da se iz Srbije smucaju srpski bezbednjaci po Banovini, bivši četnici, da je kod srpskog čuvara logora u Voniću, a sada nastanjenom u Slavskom polju oružje u dvorištu, ali sve to nije nikoga previše dirnulo. Morali su se srpski junaci izranjavati i dobro ispromašivati…pa je jedan od junaka ranjen završio u bolnici Dubrava. Pokušali su mediji ovo prikazati kao sitni krivolov, ali pronađenog oružja ima dovoljno za novu srpsku traktorsku bunu.

HOP