HSP-ovci prozvali HSP da je priljepak HDZ-a, pronašli dokumente protiv tajnika stranke, Rašeta izrugivao Hasanbegovića-sada ga hvali

0
5063

Zlatko Hasanbegović je Velimir Bujanec s doktoratom, a bez pravosudnih mrlja – on je samo desničar, što još uvijek nije kažnjivo. Čudno je da se ministar kulture bavi poslovima ministarstva pravosuđa ili policije. -pisao je novinar Rašeta, rođak generala Rašete koji je pak bio odgovoran za smrt muža Ane Lederer (najbliže suradnice) kada je ovaj bio ministar.

rasetaboran

Hvalio  je tada  moguću ministricu Rašeta:  “Nina Obuljen dolazi iz HAVC-a koji generira najveću produkciju u regiji, ali to je i važno područje kulturne hegemonije u koje je desnica zadnjih godina ušla. Na tom pitanju će se vidjeti koliko će Plenković ići protiv struje onih okupljenih oko Hasanbegovića, a to nije ni brojna ni homogena skupina, to je 5-6 ljudi, oni su tigrovi od papira koji samo proizvode veliku buku”, komentirao je Rašeta.

Boris Rašeta u Večernjakovom, odnosno Styrijinom Expressu u svom tekstu pod naslovom „Neošatoraši koriste udovice za rušenje Obuljen i Plenkijabrani HDZ-ovu ministricu kulture Ninu Obuljen od udruge U ime obitelji, hrvatskih branitelja, udovica hrvatskih branitelja i Zlatka Hasanbegovića.

U ovoj novinarskoj konstrukciji Rašeta izjednačava izražavanje neslaganja sa kulturnom politikom Nine Obuljen sa „koordiniranom akcijom rušenja ministrice kulture“, a kritiziranje korištenja novca koji hrvatski građani uplaćuju u proračun za vrijeđanje i ismijavanje tih istih građana, udovica branitelja, Domovinskog rata – cenzurom ili, kako kaže „cenzorijadom“

Rašeta je spomenuo i Milorada Pupovca, koji je za N1 rekao da “ne želi u Vladu u kojoj je Hasanbegović”… Inače Rašeta je kolumnist i pupovčevih Novosti.

Kad Rašeta hvali dr. Dragu, ja navijam za Brunu.
Kad Šprajc priča o krađi radnika, ja se sjetim tko je sve od urednika bio na Nadanovoj platnoj listi u HGK.-kaže Markić za Rašetu...

20190407_113003

I što se onda događa?

Hasanbegović daje najveći intervju Rašeti ovih dana, a o njemu piše jako afirmativno nakon svega poslušnik Rašeta. I to u 24 sata koji se potrgao uništiti skup u Bleiburgu. Ako Hasanbegović nije kod njega on je na prosrpskoj N1 televiziji?! Nema ga na Bujici…Ljut je na desnicu, a nije ljut na Rašetu koji ga je godinama ponižavao dok su ga desničari podržavali.

HSP I KOALICIJA SA NZH

IMG-20190405-WA0001Screenshot_20190405-184833_Drive

U EU šalje ekipu da se slikaju sa srpskim lobistima.

Doznajemo iz redova HSP-HDZ-a da je u subotu predsjedništvo na čelu sa predsjednikom raspustilo organizaciju u Otočcu, a već prije raspustili su Karlovačku županiju i Grad Zagreb. U subotu su kooptirali dva nova člana i Hrvoja Marušića iz Splita i Josip Mišković iz Popovače tako da i dalje traje proces HDZ-jštine. 
HSP PROTIV LUSTRACIJE !
Doznajemo da je jedna skupina članova HSP -a otišla u Sveučilišnu knjižnicu u Zagrebu i pronašla dokumentaciju da je sadašnji Glavni tajnik HSP Zvonko Čapko bio član komunističke partije i notorni Jugoslaven.
Traži se od predsjednika otetog HSP da izbaci iz članstva Zvonka Čapka ili će doći do velikog raskola unutar stranke.
Ne izbacivanjem Jugoslavena Čapka iz stranke djelatnik Munhen bojne priznat će da ovaj oteti HSP nije izvorni i da ne žele lustraciju komunista.-piše Keleminec o HSP-u, koalicijskom partneru NZH.

HSP-ovac prozvao HSP da je HDZ ekspozitura:

-Tražim da mi se s današnjim danom ( 12.05.2019. ) zamrzne članstvo u Hrvatskoj stranci prava sve do tog vremena dok je Karlo Starčević predsjednik HSP-a. Kao dugogodišnji  član i  dužnosnik HSP-a ogorčen sam sa vođenjem Hrvatske stranke prava koja je svojim političkim djelovanjem ostala na razini facebook stranke bez konkretnog političkog programa i djelovanja. Predsjednik Stranke mene razapinje zbog izlaska na lokalne izbore sa HDZ-om, iako je punomoć za listu potpisao osobno. Upravo  dvostruka mjerila i kriteriji u Stranci su razlog mog zamrzavanja članstva u Stranci tim više što je javna tajna da se Grad Gospić vodi uz pomoć HDZ. Isto tako u većini županija HSP je u koaliciji s HDZ-om pa postavljam pitanje zašto je koalicija u Otočcu problem, a druge koalicije nisu.

Zbog svega navedenog u Gradskom vijeću Grada Otočca svoju  vijećničku dužnost ću obavljati kao neovisni vijećnik.- rekao je Kristijan Bakarić, v.r.

Borba protiv komunista, a tajnik HSP-a komunist? Jugoslaven? Demokratska stranka, a svi koji žele smjenu tajnika HSP-a bivaju maknuti ili podružnice raspuštene… Hasanbegović zamjera desnici, ali ne zamjera kritiku Rašeti? Nema napada na SPC i Pupovca? Napada se Ruža Tomašić. Čudna neka politika NZH. 

 

-“Moji članovi ili ja osobno morali smo maknuti zastavu kakvu je u ime NZH izvjesio K. Kartelo, policija je  objavila da to nije sporna zastava, a inače narod progoni zbog te zastave. Meni je to više nego sumnjivo. Da su Neovisni stvarno problem mislite li da bi policija pod kontrolom HDZ-a  tako reagirala?”-komentirao je Keleminec .

.

HOP