Policija ne zna niti točan datum napisati, izlazi na slučaj 11 mjeseci kasnije, a općina šalje opomene za plaćene račune i prijeti ovrhama!

0
4958

Općina Gvoz na svom nivou zapravo oslikava najbolje kaos truleži HDZ-a i SDSS-a.

Policija je tamo još na nivou partijske milicije i tko nije podoban za vlast SDSS-a ili nešto zucne protiv njih završi jako loše…a i sama politička vlast u općini je slična.

Na piku policiji i općini je obitelj Dragić, njih jedni i drugi progone, umjesto da ih štite. Kada policiji prijave prijetnje silovanjem ili neko verbalno nasilje, policija izlazi nakon 8 mjeseci od događaja, a kada batinaš iz srpskog logora Galogaža prijavi Dragićeve, policajka Brajdić odmah piše prijave Dragićevima. Srećom sutkinja zna čitati pa nije sve završilo u korist četnika i policajke u udruženom progonu nevinih ljudi…Ako ta policajka Brajdićka ne progoni Dragiće, onda pokreće istrage za nasilje u obitelji koji su se dogodili prije 11 mjeseci, a koliko je pismena govori činjenica da ne zna posložiti i datum i dan događaja, da ne govorimo da je i u ovom slučaju malo prekoračila ovlast na sramotu policije kako bi bio kažnjen “neposluh pojedinca prema vlasti”. Nasilja nema, a policija se rukovodila svjedočenjima osoba koje tada nisu bile u kući ili su bili u Velikoj Gorici! Samog postupanja nije bilo na taj dan prije 11 mjeseci, ali policajka Brajdić kao vidoviti Milan zna što se dogodilo.

Ali nije tu kraj cirkusa za neposlušne političkim moćnicima…Dragići su platili sve komunalne naknade SDSS-ovcima, s time da te naknade naplaćuje tko kako stigne, glavna je izvjesna Josipa Ćurković, ta pak šalje prijetnje Dragićevima da plate ono što su platili već jednom…Pravnica koja krši pravo je genijalno rješenje za općinu. Na taj način radi nepotreban stres obitelji i daljnji pritisak od struktura vlasti.

Ono što rade pojedinci na lokalnom nivou, to radi Plenko Puponja na državnom nivou…

HOP